VANSKELIG TENÅRINGSTID: Rumer Willis innrømmer at det ikke bare har vært lett å vokse opp med det vakre superstjerne-paret, Bruce Willis og Demi Moore, som foreldre. Foto: Carolyn Contino/BEI/REX/All Over Press
VANSKELIG TENÅRINGSTID: Rumer Willis innrømmer at det ikke bare har vært lett å vokse opp med det vakre superstjerne-paret, Bruce Willis og Demi Moore, som foreldre. Foto: Carolyn Contino/BEI/REX/All Over Press Vis mer

Rumer Willis vurderte plastisk operasjon etter mobbing

- Jeg var ukomfortabel med mitt eget utseende, og folk var grusomme mot meg.

Publisert

SEOGHØR.NO: Rumer Willis er for tiden aktuell i det populære TV-programmet «Dancing With the Stars» på amerikanske skjermer.

26-åringen, som er eldste datter av det tidligere stjerneparet Bruce Willis (60) og Demi Moore (52), har sammen med partneren sin fått strålende kritikker for sin innsats på parketten, og nylig skrøt nettstedet TooFab at hun så hetere ut enn noensinne i sine sexy danseantrekk.

Willis er tydelig selv også fornøyd med med effekten den harde dansetreningen har hatt på kroppen, og nylig delte hun blant annet dette flotte bildet med fansen på Instagram.

A photo posted by Rumer Willis (@ruelarue) on

 

Dansingen ser ut til å ha gitt Rumer ny selvtillit. I mange år slet hun nemlig med lav selvfølelse etter å ha blitt mobbet og kritisert for sitt eget utseende i oppveksten, avslørte hun mandag under TV-sendingen.

- Det var veldig tøft å vokse opp med verdenskjente foreldre som hele tiden var i medias søkelys. Som tenåring var det spesielt ubehagelig. Jeg følte meg ikke komfortabel i min egen kropp eller med mitt eget utseende, og folk var grusomme mot meg, fortalte hun ifølge People.com.

Drittslengingen gikk så langt at Rumer vurderte plastisk kirurgi.

- Jeg tenkte: «Hvis jeg forandrer på utseendet eller blir veldig tynn, så vil ting bli annerledes. Det er svaret». Men slik var det jo ikke, delte hun med TV-seerene mens tårene trillet nedover kinnet hennes.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEN: Her er Rumer (t.v) sammen med sine berømte foreldre Bruce Willis og Demi More, samt sine to yngre søstre Scout og Tallulah på en premiere i 2003. Demis eksmann, Ashton Kutcher, er helt til høyre. Foto: Pa Photos
FAMILIEN: Her er Rumer (t.v) sammen med sine berømte foreldre Bruce Willis og Demi More, samt sine to yngre søstre Scout og Tallulah på en premiere i 2003. Demis eksmann, Ashton Kutcher, er helt til høyre. Foto: Pa Photos Vis mer

Vendepunktet kom etter at lillesøsteren Tallulah (21) havnet på rehab i fjor. Dette inspirerte Rumer til å kjempe tilbake mot mobberne og inngå fred med seg selv.

- Jeg ble inspirert fordi hun ikke prøvde å skjule noe. Hun stod for alt og hadde en tankegang som viste: «Her er feilene mine, og det er ok. Jeg er fremdeles meg, og jeg er vakker».

Blant publikum satt hele familien til Rumer, og mens alle heiet henne gjennom dansen, kjempet også moren Demi og søsteren Tallulah mot tårene da hun delte den sterke historien.

STØTTESPILLERE: Bruce Wilis var tydelig stolt av datteren sin på parketten, og klappet ivrig for henne sammen med sin kone (t.v) Emma og datter (t.h) Tallulah. Foto: Xposure
STØTTESPILLERE: Bruce Wilis var tydelig stolt av datteren sin på parketten, og klappet ivrig for henne sammen med sin kone (t.v) Emma og datter (t.h) Tallulah. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Rumer Willis åpner seg om foreldrenes skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer