SLAKTES: Rumer Willis får gjennomgå for den utringede kjolen. Foto: All Over Press
SLAKTES: Rumer Willis får gjennomgå for den utringede kjolen. Foto: All Over PressVis mer

Rumer slaktes for kjolevalg

Altfor utringet, mener britisk presse.

SEHER.NO: Kjendisdatteren Rumer Willis (19) gjorde en motetabbe på den røde løperen nylig, mener britiske Mail Online.

I en svært dristig utringet svart kjole stilte Demi Moores og Bruce Willis' eldste datter på en dyreveldedighetsfest.

"19-åringen overlater lite til fantasien der hun poserte i den lite flatterende kjolen i New York. Det var tydelig at den unge skuespilleren gikk uten bh for den lave skjæringen dekket knapt nok de unge brystene hennes," skriver nettstedet og fortsetter med å kritisere Rumer for hennes valg av gule flate ballerinasko.

Rumer gikk på festen sammen med Paris Hiltons lillesøster Nicky. Den unge kjendisdatteren er blitt et fast innslag på den røde løperen de senere årene til tross for at hun er to år under minstealderen for å drikke alkohol i California.

Etter flere roller som barn sammen med foreldrene sine i Striptease, Hostage og The Whole Ten Yards, håper Rumer nå på å bevise som skuespiller i større roller i de kommende filmene The House Bunny, From Within og Wild Cherry.

Og at den langbeinte 19-åringen har bein i nesa og er trygg på seg selv, beviste hun for kort tid siden. Da slo hun tilbake mot nettlesere som kritiserte den fremtredende Willis-haken hennes.

- Så lenge du er trygg på hvem du egentlig er og vennene dine, og folk som er rundt deg vet det, så er det alt som betyr noe.

- Jeg håper unge jenter vil se på dette og tenke 'OK, den jenta der har ikke det vi tenker på som et helt perfekt utseende, men hun føler seg selvsikker og vakker, og da kan jeg gjøre det også,' skal Rumer ha sagt til pressen.

Hva synes du om stilen til Rumer? Si din mening til høyre i saken.

LES OGSÅ: - Vi er en stor lykkelig familie