Rumer er Paris' nye leke!

Paris Hilton har skaffet seg en ny lekekamerat etter at Britney valgte rehab istedenfor fest.

BLIR DU MED UT? Den festglade hotellarvingen Paris Hilton har funnet seg en ny festvenninne i Bruce Willis' 19-år gamle datter Rumer. Foto: All Over Press
BLIR DU MED UT? Den festglade hotellarvingen Paris Hilton har funnet seg en ny festvenninne i Bruce Willis' 19-år gamle datter Rumer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På skråplanet!


SEHER.NO: Rumer Willis (19) er Paris' (26) nye party-leke! Sammen med Paris' søster Nicky (23) festet de på nattklubben Teddy's i Hollywood tidligere denne uken.


Det spørs om Rumers pappa Bruce Willis (51) er så begeistret for dette, med tanke på hvordan det gikk med Paris' siste partyvenninne, Britney Spears, som nå gjennomgår et avrusningsprogram..


Rumer går førsteåret på college, og er eldste datter av Bruce Willis og Demi Moore (44) - som venter barn med sin nåværende kjæreste Ashton Kutcher (29) .


Hun er helt i starten av en filmkarriere, og det kan vel diskuteres om dette er et skritt i riktig retning..


"The simple life"-Paris har fått et frynsete rykte etter å ha tjent millioner på sex filmen "One Night In Paris", en privat sexfilm eks-kjæresten la ut på internett. Hun er også koblet til flere tvilsomme netttsider, der Paris er avbildet naken, i frekke positurer.


Kanskje Bruce Willis bør ha en far-datter samtale snart - for å unngå at også Rumers rykte går filleveien...


SKREKK-EKSEMPEL: Britney på bommen i Beverly Hills.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer