Rullings eller marihuana?

Paris Hilton snek seg til en røyk på vei til nattklubb. Hva er det i rullingsen...?

PROMILLE? Paris Hilton sitter ofte bak rattet. Hva skjer om hun stoppes i pronillekontroll? Foto: All Over Press
PROMILLE? Paris Hilton sitter ofte bak rattet. Hva skjer om hun stoppes i pronillekontroll? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Narkorykter!


Paris Hilton (25) er kjent for å leve i sus og dus. Men lever hun også i rus? Debatten går i USA, etter at hun ble fotografert med en mystisk rullings i handa mens hun kjørte bil.


Vanlig rulletobakk er svært uvanlig i USA. Derimot blir marihuana rullet som sigaretter, og det er nettopp dette som gjør at mange mener disse bildene er bevis på at Paris fra TVNorge-serien "The Simple Life" misbruker narkotika.


PARIS SKRITTER UT: Se bilder her!


Arvingen til det enorme hotellimperiet Hilton Hotels hevder selv at hun er rusfri, og at hun knapt smaker alkohol. Hun er da også som regel å finne bak rattet, med sine diverse kjærester henslengt i passasjersetet.


Politiet i Los Angeles er beryktet for å ta slike presserapporter alvorlig, og har ofte brukt paparazzi-bilder som grunnlag for å gå til aksjon mot kjente mennesker. Alt tyder på at Paris snart blir stoppet i promillekontroll. Og det er sjelden røyk uten ild...


HEFTIG VIDEO: Se bildespesial her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer