Rullings eller marihuana?

Paris Hilton snek seg til en røyk på vei til nattklubb. Hva er det i rullingsen...?

PROMILLE? Paris Hilton sitter ofte bak rattet. Hva skjer om hun stoppes i pronillekontroll? Foto: All Over Press
PROMILLE? Paris Hilton sitter ofte bak rattet. Hva skjer om hun stoppes i pronillekontroll? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Narkorykter!


Paris Hilton (25) er kjent for å leve i sus og dus. Men lever hun også i rus? Debatten går i USA, etter at hun ble fotografert med en mystisk rullings i handa mens hun kjørte bil.


Vanlig rulletobakk er svært uvanlig i USA. Derimot blir marihuana rullet som sigaretter, og det er nettopp dette som gjør at mange mener disse bildene er bevis på at Paris fra TVNorge-serien "The Simple Life" misbruker narkotika.


PARIS SKRITTER UT: Se bilder her!


Arvingen til det enorme hotellimperiet Hilton Hotels hevder selv at hun er rusfri, og at hun knapt smaker alkohol. Hun er da også som regel å finne bak rattet, med sine diverse kjærester henslengt i passasjersetet.


Politiet i Los Angeles er beryktet for å ta slike presserapporter alvorlig, og har ofte brukt paparazzi-bilder som grunnlag for å gå til aksjon mot kjente mennesker. Alt tyder på at Paris snart blir stoppet i promillekontroll. Og det er sjelden røyk uten ild...


HEFTIG VIDEO: Se bildespesial her!

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer