Mark Hamill fra «Star Wars»:

Rullestolbildet ga fansen panikk

Men alt var ikke helt slik det så ut, da «Star Wars»-stjernen Mark Hamill dukket opp på flyplassen med assistanse...

(Se og Hør): At autografen til store stjerner kan bli solgt for dyre dommer er trolig ingen hemmelighet, men da «Star Wars»-stjernen Mark Hamill (66) oppdaget fotografjegere på flyplassen i New York, dro han fram et uventet triks som i ettertid gjorde fansen bekymra for 66-åringens helse, ifølge Sky News.

Han ble nemlig observert i en rullestol.

I flere amerikanske medier har det i ettertid gått rykter om at stjernen var alvorlig syk.

Det var imidlertid etter at en fan delte et bilde av ham og spurte om hvordan det gikk med Hamill, at stjernen røpet at han dro fram rullestol-trikset for å unngå dem som alltid prøver å dra til seg et stort antall autografer.

- Ha! Da jeg ankom klokka fem prøvde jeg det gamle rullestol-trikset. Bare for å unngå to autografjegere som konstant følger etter meg og familien min, skrev stjerna selv på Twitter for å berolige fansen om at alt sto bra til med han.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge 66-åringen skal det ha vært snakk om flere personer, hvor de alle hadde minst 15 plakater de ønsket å få signert.

- Tror du ekte fans hadde vært der klokka fem på morgenen?, sa «Star Wars»-stjerna.

- Til slutt sa datteren min at «pappa, sett deg i rullestolen, ta hunden, sett Millie på fanget ditt og dra ned hatten. La oss se om du klarer det», fortsatte han.

Det skulle imidlertid vise seg å gå fra spøk til alvor da mediene hevdet at han var alvorlig syk.

- Og selvsagt. Klikk, klikk, så gikk det viralt, sa han.

66-åringen er nemlig en svært ettertraktet skuespiller, og best kjent for rollen som Luke Skywalker i «Star Wars»-filmene.

NY FILM: I natt norsk tid slapp produsentene en offisiell trailer for filmen The Last Jedi. Første glimt av traileren ble vist midt i pausen i kampen mellom amerikansk fotball-lagene Minnesota Vikings og Chicago Bears. Video: Lucasfilm. Vis mer

Og da, nå avdøde Carrie Fisher, bekreftet «Star Wars»-comeback, var Hamill på sin side noe skeptisk.

- Den eneste rollefiguren jeg er sikker på vil returnere, er min gode venn R2-D2. Han klarer ikke å slutte å pipe om det, sa han den gang i et intervju med Reddit.

Nå kan det også se ut til at han blir å se i «The Last Jedi», etter at The Independet tidligere i år skrev at Mark Hamill blant flere av stjernene fra «The Force Awakens» også blir å se i «The Last Jedi». I tillegg gjør nykommerne Benicio del Toro og Laura Dern sitt inntog i sci-fi-universet.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig «Star Wars»-romanse etter 40 år