FORELSKET: Katarina Flatland er en av Norges flotteste programledere. Privat er hun samboer med Harald Dobloug. Foto: FameFlynet Norway
FORELSKET: Katarina Flatland er en av Norges flotteste programledere. Privat er hun samboer med Harald Dobloug. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Ruinerte seg på første date

Katarina Flatland ble vartet opp med deilig dessert, men kjæresten måtte leve på suppe resten av uka.

SEOGHØR.NO: «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland (25) har vært kjæreste med Harald Dobloug i tre og et halvt år. På første stevnemøte ville Harald imponere Katarina.

- På vår første date lagde Harald en dessert jeg aldri kommer til å glemme. I seinere tid forklarte han at det ruinerte studiebudsjettet hans, og at han måtte leve på suppe resten av uka. Det var jo ikke nødvendig, men så utrolig søtt og hyggelig, sier Katarina til Dagbladet.

Rørende gest

PENT PAR: Katarina Flatland og Harald Dobloug har vært kjærester i tre og et halvt år. Årets Valentines Day feirer de hver for seg. Harald ferierer i Las Vegas, mens Katarina skal feire sammen med venninner.  Foto: FameFlynet Norway
PENT PAR: Katarina Flatland og Harald Dobloug har vært kjærester i tre og et halvt år. Årets Valentines Day feirer de hver for seg. Harald ferierer i Las Vegas, mens Katarina skal feire sammen med venninner. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

I 2013 var Katarinas far, Hallvard Flatland (58), alvorlig syk og lå i koma i tre måneder. Da beviste Harald virkelig hvor romantisk han er.

- Jeg husker at pappa lå i koma på valentinesdagen. I stedet for å lage et kort til meg, lagde Harald et kort til mamma hvor han skrev, «I år er du min Valentine». Det er selvfølgelig det mest romantiske han har gjort for meg, sier Katarina i det samme intervjuet.

Blir inspirert

Til høsten er Katarina aktuell med en ny sesong av TV 2-suksessen «Jakten på kjærligheten». I fjor kunne hun fortelle at det føltes helt rått når deltagerne fant kjærligheten. Hun avslørte også at hun lot seg inspirere.

- Jeg er jo en evig romantiker, og det gjør meg ikke akkurat mindre forelsket privat når jeg jobber med kjærlighet og dating hver dag, sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg er hennes store forbilde

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.