Justin Timberlake:

Røyket marihuana som 13-åring

Åpner opp om fortiden i ny selvbiografi.

NY SELVBIOGRAFI: Den verdenskjente artisten Justin Timberlake kom tirsdag ut med en bok med avsløringer fra livet sitt. Her avbildet med sin daværende kjæreste Britney Spears i 2001. De to møttes først som tenåringer i «The Mickey Mouse Club». Foto: NTB scanpix
NY SELVBIOGRAFI: Den verdenskjente artisten Justin Timberlake kom tirsdag ut med en bok med avsløringer fra livet sitt. Her avbildet med sin daværende kjæreste Britney Spears i 2001. De to møttes først som tenåringer i «The Mickey Mouse Club». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag slapp den amerikanske artisten Justin Timberlake (37) selvbiografien «Hindsight: And All the Things I Can’t See in Front of Me».

I den nye boken kommer det frem flere avsløringer fra 37-åringens liv, og en avsløringene er fra tiden før Timberlake ble kjent som artist.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge Daily Mail var den verdenskjente artisten i to år med i den amerikanske fjernsynsserien «The Mickey Mouse Club», som på den tiden ble vist én gang i uken. Programmet viste tenåringer som kunne synge og opptre.

Og det var ikke bare Timberlake som var med i programmet, også Britney Spears (36), Christina Aguilera (37) og Ryan Gosling (37) var en del av programmet.

UNG STJERNE: Justin Timberlake med 'N Sync-kollegene Lance Bass, Chris Kirkpatrick, J.C. Chasez og Joey Fatone i 1999, da Justin var bare 18 år. Foto: AP/ NTB scanpix
UNG STJERNE: Justin Timberlake med 'N Sync-kollegene Lance Bass, Chris Kirkpatrick, J.C. Chasez og Joey Fatone i 1999, da Justin var bare 18 år. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Ble klassens klovn

Det er tydelig at deltakelsen i tv-programmet betydde mye for 37-åringen, og i boken forteller han at etter at programmet ble nedlagt i 1994, returnerte han til den amerikanske delstaten og hjemstedet Tennessee for å lage bråk.

- Jeg kom hjem som en mye mer sofistikert og oppmerksom person enn jeg hadde vært tidligere, men jeg prøvde å dempe det ned fordi jeg bare ville være som alle de andre, skriver Timberlake i boken.

Videre skriver 37-åringen at han ble klassens klovn som kun ønsket å bli akseptert av de andre barna, og som ikke brydde seg om at lærerne kjeftet på ham.

- Jeg begynte å havne i trøbbel, og jeg røyket cannabis for første gang. Jeg skaffet meg en boks med tobakk, og jeg ble nesten utvist på grunn av det, står det i boken, ifølge nettstedet.

Timberlake forteller også i boken at han og Ryan Gosling gjorde mye ugagn sammen.

- Vi hadde medarbeiderkort som ga oss tilgang til alle temaparkene helt gratis, skriver artisten og legger til at de to kameratene også stjal en golfbil en gang.

Tungt brudd

Senere møtte «Cry Me a River»-artisten Britney Spears igjen, og de to var et par fra 1999 til 2002.

De to turtelduene fikk enorm oppmerksomhet i mediene, og det er nok få som har glemt den gangen stjerneduoen dukket opp i matchende jeans-antrekk under MTV Video Music Awards i 2001.

Etter tre år tok romansen slutt og ryktene ville den gang ha det til at det var Spears som hadde vært utro med koreografen og Timberlakes gode venn Wade Robson.

HÅND I HÅND: Den tidligere stjerneduoen var i strålende humør på den røde løperen under American Music Awards i Los Angeles to måneder før bruddet. Foto: Reuters
HÅND I HÅND: Den tidligere stjerneduoen var i strålende humør på den røde løperen under American Music Awards i Los Angeles to måneder før bruddet. Foto: Reuters Vis mer

I selvbiografien forteller Timberlake også om det følelsesladde bruddet med Spears og avslører at kjærlighetssorgen resulterte i at han skrev hitlåten «Cry Me a River» på kun to timer.

- Jeg oversatte følelsene mine til en form som folk kunne høre på og forhåpentligvis relatere seg til. Folk hørte på meg og forsto fordi vi alle har vært der, skriver 37-åringen i den nye boken.

Lykkelig gift

I dag er Timberlake lykkelig gift med skuespillerstjernen Jessica Biel (36). Paret ble kjærester i 2007, etter at de i flere år kun hadde vært gode venner.

Og det var faktisk under et Oslo-besøk den samme sommeren at paret viste seg offentlig sammen for første gang.

View this post on Instagram

Midnight.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Selv om de brøt i 2010, fant de tilbake til hverandre året etter og i 2012 sto drømmebryllupet på det eksklusive resortet Borgo Egnazia i Sør-Italia.

Det var på Justins 34-årsdag at han selv avslørte via sin Instagram-konto at han og kona ventet sitt første barn sammen. Det avslørte han ved å dele et bilde der han kysset Biels voksende babymage.

«Takk, alle sammen, for bursdagsgratulasjonene! I år får jeg den BESTE GAVEN NOENSINNE. KAN IKKE VENTE», skrev Timberlake til bildet.

Dramatisk fødsel

Det er over tre år siden stjerneparet ble foreldre til sønnen Silas Randall.

I en bok skrevet av familiens barnepike, Connie Simpson, fortalte Biel og Timberlake om fødselen - som langt ifra ble slik de hadde forventet.

I boken «The Nanny Connie Way: Secrets to Mastering the First Four Months of Parenthood» røpet paret at de hadde planlagt ankomsten av sønnen til punkt og prikke, med to jordmødre, en fødselspartner, fødselsforberedende kurs med meditering, og innkjøp av flere babybøker.

«... Og et nydelig hjem i Hollywood Hills som vi hadde omgjort til et fødselsforberedende område vi kalte The Octagon. Så, ikke akkurat normalt», sa paret i boken, ifølge Entertainment Tonight.

Planene deres om en naturlig hjemmefødsel i private og kjente omgivelser falt imidlertid fullstendig i grus.

«Den syvende himmel»-stjernen måtte nemlig bli hastet til sykehus for å ta keisersnitt, i stedet for å føde hjemme:

«Den rolige, naturlige fødselen vi hadde sett for oss, endte med overføring til sykehuset og hastekeisersnitt. Vi kom hjem og var utmattet, desillusjonert og i totalt sjokk. Jeg var besatt av alt som var økologisk, miljøvennlig og naturlig til barnet vårt, som kom inn i denne verden i et operasjonsrom gjennom et snitt. Jeg var en diktator som gjorde både meg selv og ektemannen min gale», sa Jessica Biel og Justin Timberlake i boken.

LES OGSÅ: Blue Ivy (6) kjøpte kunst for nesten 80 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer