<strong>SLANKEHYSTERI:</strong> Cheryl Cole skal være livredd for å legge på seg og tyr heller til sigaretter enn å gå opp i vekt.  Foto: All Over Press
SLANKEHYSTERI: Cheryl Cole skal være livredd for å legge på seg og tyr heller til sigaretter enn å gå opp i vekt. Foto: All Over Press Vis mer

Røyket 20 om dagen for å forbli tynn

Cheryl Cole tok i bruk alle midler i frykt for å legge på seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Fight for this love»-stjernen Cheryl Cole (28) har de siste årene fått mye oppmerksomhet, både på grunn av det turbulente forholdet til fotballspilleren Ashley Cole (30) og for å ha fått sparken fra sin dommerrolle i britiske «X-Faktor».

All oppmerksomheten har ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mail ført til dårlig selvtillit og et ekstremt fokus på vekt. Cole skal være så desperat etter å holde vekten at hun trappet opp på røykingen for å holde kiloene på avstand.

- Hun røyket minst 20 sigaretter om dagen, avslører en venn av Cheryls livvakt Craig Balkham til Daily Mail.

Cole, som egentlig er svært glad i hamburgere og pizza, gikk dager da hun nesten ikke spiste.

- I perioder renset hun kroppen med sitronvann. Da fortærte hun ikke annet enn sitronjuice og vann blandet med litt cayennepepper og sirup.

I tillegg til streng diett var Cheryl svært opptatt av å trene og skal ha stått opp fem om morgenen for å unngå fotografer på vei til treningsstudio.

Cheryl Cole har foreløpig ikke kommentert påstandene om den ekstreme slankekuren.
   
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette bildet skaper storm   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer