Røyker selv om hun er gravid i syvende måned

Kritikken hagler mot skuespilleren Hannah Waterman.

KLARER IKKE SLUTTE: Hannah Waterman er skamfull over at hun ikke klarer å slutte, og mener hun gjør så godt hun kan. Foto: Stella Pictures
KLARER IKKE SLUTTE: Hannah Waterman er skamfull over at hun ikke klarer å slutte, og mener hun gjør så godt hun kan. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «EastEnders»-skuespilleren Hannah Waterman (35) , «Østkantfolk» da den gikk på norsk tv, gikk for ikke lenge siden ned hele 20 kilo, etter at hun hadde lagt om til et sunnere kosthold, og begynt å trene. Den gang høstet hun ros i kjendismediene.

Nå er hun gravid i syvende måned, og situasjonen er en annen.

Waterman ble nylig observert i en bil sammen med barnefaren Huw Higginson (47). I bilen tenner hun seg en sigarett. Det får kritikken til å hagle.

- Én enkel sigarett under graviditeten må man se på som et absolutt nei for kommende mødre. Det er på grunn av de økte helsefarene røyking bringer med seg, sier legen Malcolm Vandenburg til Daily Mail.

Vandenburg forteller at den kommende babyen i verste fall kan dø, dersom moren røyker under graviditeten.

- Sjansen for at alt som kan gå galt med en baby, som for eksempel å bli dødfødt eller å bli offer for krybbedød, blir klart større dersom moren røyker under graviditeten.

Waterman forklarer selv at hun er fortvilet over at hun ikke klarer å stumpe røyken.

- Det er forferdelig vanskelig å slutte, og dessverre har ikke jeg klart det. Jeg har kjempet mot avhengigheten under graviditeten, og noen ganger har jeg ikke klart å holde meg. Men jeg prøver virkelig å slutte, sier hun til den britiske tabloidavisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun dør om hun tar en røyk til