Røyker flere om dagen med barn i magen

- Jeg vet det ikke ser bra ut, sier den høygravide popstjernen.

POPSTJERNE: Stacey Solomon kom i 2009 på sjetteplass i den britiske utgaven av TV-programmet «X Factor» og har siden gjort suksess som artist og programleder. Foto: Stella
POPSTJERNE: Stacey Solomon kom i 2009 på sjetteplass i den britiske utgaven av TV-programmet «X Factor» og har siden gjort suksess som artist og programleder. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Stacey Solomon har fått tusenvis av sjokkerte briter på nakken, etter at hun i avisen The People søndag ble avbildet med en røyk i munnen, samtidig som hun er gravid i sjuende måned.

Ifølge avisen skal 22-åringen ha røyket fire sigaretter i løpet av de to timene hun tilbragte i fotostudioet The Works i London.

Flere leger har nå advart Solomon om at hun risikerer å påføre babyen skader og sykdommer som følge av røykingen.

- Jeg vet det ikke ser bra ut, men jeg røyker bare noen få om dagen, sier Solomon til People etter røyke-avsløringen.


Artisten sier hun har fått grønt lys fra sin lege for uvanen, fordi legen frykter at hun ville få store problemer som følge av stress, dersom hun skulle stumpe røyken helt.

Sjokkerte anti-røyke aktivister har imidlertid det siste døgnet bombardert den gravide sangerinnen med meldinger om at røyking under svangerskapet hvert år fører til for 2200 tidlige fødsler og 5500 spontanaborter i Storbritannia, ifølge avisen People.

- Hvis hun røyker i sjuende måned, har hun et alvorlig problem, sier lederen for organisasjonen «Action on Smoking and Health», Deborah Arnott.

Etter at saken ble slått opp, sier Solomon at hun nå har bestemt seg for å stumpe røyken for godt.

- Jeg vil ikke være et dårlig eksempel. Det kommer til å bli tøft å slutte, men jeg skal forsøke så godt jeg kan.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Beyonce ammet på restaurant

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer