«Royalteen»:

«Royalteen»-stjernene er kjærester

To av skuespillerne fra Netflix-suksessen er et par i virkeligheten.

FORHOLD: Mathias Storhøi og Ina Dajanna Ervik er i et forhold i virkeligheten. Foto: Skjermdump Instagram
FORHOLD: Mathias Storhøi og Ina Dajanna Ervik er i et forhold i virkeligheten. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at skuespillerne i den norske Netflix-suksessen «Royalteen: Arvingen» har fått mye oppmerksomhet de seneste dagene.

Filmen hadde premiere på Netflix forrige uke, og er basert på den første boken i den populære ungdomsbokserien «Halve kongeriket», skrevet av Anne Gunn Halvorsen og Randi Fuglehaug.

Nå ligger den som en av de mest populære filmene på strømmetjenesten, og det er naturligvis mange som har tittet innom skuespillernes private Instagram-kontoer.

For de som ikke har tatt det steget ennå, kan det se ut til at det har skjult seg litt romantikk i kulissene.

Kronprins

Skuespillerne Mathias Storhøi (21), sønn av skuespiller Dennis Storhøi, og Ina Dajanna Ervik (19) er nemlig et par på privaten. De spiller henholdsvis kronprins Karl Johan og sminkeinfluenser Tess.

I Netflix-suksessen følger vi karakteren Lena, som flytter fra Horten til Oslo etter en rekke skandaler på sin tidligere skole. Hun begynner i samme klasse som den norske kronprinsen, Karl-Johan, og hans tvillingsøster prinsesse Margrethe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer