PÅ KONTORET: Roy Markussen sitter i et naborom og snakker mens "Skal vi danse" foregår i en stor sal ved siden av under daseprogrammets sendinger. Foto: Seher.no/Anders Myhren
PÅ KONTORET: Roy Markussen sitter i et naborom og snakker mens "Skal vi danse" foregår i en stor sal ved siden av under daseprogrammets sendinger. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Roy er mannen bak danse-stemmen

- Det er et fantastisk eventyr...

SEHER.NO: Se videointervjuet med mannen bak "Skal vi danse"-stemmen nederst i saken!

Roy Markussen spiller en viktig rolle når dansekonkurransen "Skal vi danse" sendes på TV 2 hver lørdag i høst.

Han er nemlig mannen bak den karakteristiske stemmen som introduserer danserne før de inntar parketten, og lørdagene i høst har han tilbragt i et av naborommene til "Skal vi danse"-salen i Nydalen - hvor han sier hvem som skal danse og hva på direkten.

Hør "Skal vi danse"-stemmen introdusere Seher.nos reporter til dansegulvet nederst i saken!

Markussen har vært med i det populære danseprogrammet alle sesongene, bortsett fra den aller første, og forteller til Seher.no at han stortrives i jobben.

-  Det er et fantastisk eventyr, også er det masse glitter og glam og alt det eventyret som er rundt det. Jeg synes det er fantastisk moro!

Stemmen til Markussen har nærmest blitt en merkevare etter de mange dansesendingene, og han må derfor finne seg i å stille opp med stemmen sin på litt av hvert - blant annet kollegaenes telefonsvarere.

- Hos en del av kollegaene mine er det jeg som svarer, og det er jo litt pussig, for når jeg ringer dem så er det jeg selv som svarer. Det har blitt en del av det, og en del spøkefulle cd’er. Det er mange som har fantasifulle forslag til hva de vil ha meg til å gjøre, men jeg prøver jo å begrense det, men blant venner og kjente så er det mange telefonsvarere, forteller han til Seher.no.

Tidligere har Markussen jobbet som opera-sanger på Den Norske Opera, samt på flere norske teater, men nå har syngingen blitt begrenset til snakking.

- Det begynner å bli lenge siden, så nå synger jeg stort sett på badet. Nå snakker jeg for pengene i stedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Så mye har "Skal vi danse"-deltakerne gått ned

[obj:media:8102]