HUNDEVENN: Roxanne Meyer fra Arendal fikk heldigvis omplassert sine to hunder før hun måtte gi tapt for kreften. Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
HUNDEVENN: Roxanne Meyer fra Arendal fikk heldigvis omplassert sine to hunder før hun måtte gi tapt for kreften. Foto: Anders Martinsen, Se og HørVis mer

Roxanne måtte gi tapt for kreften

Hennes høyeste ønske var å finne et godt hjem til sine firbente venner.

SEOGHØR.NO: På tampen av fjoråret ble Se og Hør-leserne kjent med den tapre Arendals-kvinnen Roxanne Meyer, som i april samme år fikk påvist den aggressive kreft-typen Nevroendokrin. Lørdag sovnet hun inn.

Det er familien som bekrefter den triste nyheten via sosiale medier:

«Roxanne sovnet stille inn i morgentimene i dag på Lindrende Enhet, Plankemyra. Hun var smertefri, rolig og sammen med sin mor. Familien takker for all omsorg og omtanke dere har vist Roxanne i hennes sykdomsperiode. Familien ønsker ro de kommende dagene, sammen med hverandre».

GJENFORENT: Roxanne fortalte Seoghør.no at hun var fra seg av lykke over at familien som først overtok ansvaret for den ene hunden, til slutt bestemte seg for å ta alle tre. Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
GJENFORENT: Roxanne fortalte Seoghør.no at hun var fra seg av lykke over at familien som først overtok ansvaret for den ene hunden, til slutt bestemte seg for å ta alle tre. Foto: Anders Martinsen, Se og Hør Vis mer

Roxannes høyeste ønske var å finne et godt hjem til sine firbente venner.

Etter at Se og Hør skrev om Roxanne og hundene lot ikke responsen vente på seg, og det var over 200 dyrevenner som ønsket å ta over ansvaret.

- Jeg er svært takknemlig for at så mange er villige til å hjelpe meg med å gi et nytt og godt hjem til «Azaar» (9) og «Bahij» (8), fortalte hun til Seoghør.no i desember.

Hundene ble gjenforent

Og heldigvis for Roxanne fant hun et hjem i nærmiljøet hvor hundene nå bor.

- Det er helt uvirkelig. Når nøden er størst er hjelpen nærmest. Jeg har fått tidenes julegave, sa hun til Seoghør.no i slutten av desember.

Roxanne hadde nemlig en tredje hund, men den hadde hun noen måneder før fått omplassert til en familie hun kjente i nærmiljøet - og denne familien bestemte seg i desember for å overta ansvaret for de to andre hundene også.

Dermed ble Roxannes tre hunder gjenforent.

-Familien bor på en gård. Der har hundene mine det helt eventyrlig. Jeg er evig takknemlig, fortalte hun til Seoghør.no før jul.

LES OGSÅ: Ingen visste at blinde Saga var gravid