RUSSISK BRYLLUP: Mickey Rourke og forloveden Elena planlegger bryllup i Russland i april neste år. Men det blir nok neppe den tidligere Grand Prix-vinneren Dima Bilan som står for underholdningen i bryllupet, han ble nemlig dumpet av Elena da Rourke kom Foto: All Over Press
RUSSISK BRYLLUP: Mickey Rourke og forloveden Elena planlegger bryllup i Russland i april neste år. Men det blir nok neppe den tidligere Grand Prix-vinneren Dima Bilan som står for underholdningen i bryllupet, han ble nemlig dumpet av Elena da Rourke kom Foto: All Over PressVis mer

Rourke gifter seg med 33 år yngre kvinne

Og for tredje gang har Mickey Rourke funnet seg kone på filmsettet.

SEHER.NO: "The Wrestler"-stjernen Mickey Rourke (57) skal ha forlovet seg med den 24 år gamle modellen Elena Kuletskaya i forrige uke, melder FemaleFirst.

Ifølge nettstedet skal paret ha planer om å gifte seg neste år i hennes hjemland.

- De har ikke reservert noe sted eller lagt planene klare ennå. Han vet bare at han vil gjøre det i april, og han har spurt om hva som bør være med i en tradisjonell russisk bryllupsseremoni, sier kilder.

De to skal ha møttes tidligere i år, og Elena Kuletskaya skal ha dumpet den tidligere Grand Prix-vinnere Dima Bilan, som vant i 2008 med "Believe", til fordel for Hollywood-tøffingen.

Dette blir tredje gangen at Rourke gifter seg, og alle gangene har han funnet sin kone gjennom filmer han har vært med i.

I 1981 giftet han seg med Debra Feuer, som han møtte da han laget filmen "Hardcase" samme år.

Ekteskapet tok slutt i 1989, og Rourke innrømmet i ettertid at den sexy filmen "9 1/2 Weeks" måtte ta mye av skylda for det.

- Det var ikke spesielt omtenksomt i forhold til min kones behov, uttalte han i ettertid.

Rourkes andre kone fant han også gjennom skuespilleryrket. Rourke giftet seg med medskuespilleren fra "Wild Orchid", Carré Otis,  i 1992. Det gikk til og med heftige rykter på den tiden om at de to ikke simulerte under en av sexscene i filmen. De to skilte lag i 1998.

Elena og Rourke møttes mens hun lærte han opp i forbindelse med rollen hans som Whiplash i "Iron Man 2".

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Sov i skapet etter bruddet