GOD KJEMI: Leon Bashir og Jenny Skavlan i godt humør da Seher.no møtte skuespillerne på Plata i Oslo onsdag. Foto: Thomas Horni / Seher.no
GOD KJEMI: Leon Bashir og Jenny Skavlan i godt humør da Seher.no møtte skuespillerne på Plata i Oslo onsdag. Foto: Thomas Horni / Seher.noVis mer

- Roter meg bort i det rareste

Jenny Skavlan trives i ny rolle.

SEHER.NO: Forrige uke startet innspillingene av den nye norske filmen "Tomme tønner", med blant andre Jenny Skavlan, Leon Bashir og Anders Danielsen Lie i rollene.

- Det er en gangsterkomedie som spesielt bygger på karakterer og gjengoppgjør, men på en annen måte enn det vi er vant med, sier Skavlan - som spiller rollen som Yasmine - til Seher.no.

Selv innrømmer hun at sjangeren gangsterkomedie er en ny erfaring for henne, men at det ikke er første gang hun gjør noe "annerledes".

- Jeg har jo vært med på nazi-zombie-splatter-film ("Død Snø", red. anm.) og uromantisk komedie i "Fatso". Jeg roter meg jo bort i de rareste sjangerne.

I "Tomme tønner" spiller Jenny mot Leon Bashir i rollen som Ali. Bashir har sammen med Sebastian Dahlén skrevet manuset til filmen.

- I filmen har vi vært sammen og prøver å ordne opp i problemene. Men begge sliter litt på hver sin måte.

Og til tross for en hektisk hverdag midt i Oslo sentrum, med trafikk, mennesker og et tett program, fungerer det veldig bra hovedpersonene i mellom.

- Vi har veldig god kjemi. Selv om settingen er stressende, så stresser vi ikke hverandre, sier Bashir til Seher.no.

For ham er det perfekt å spille i en film han har skrevet selv.

- Motivasjonen min er å få spille. Så ved å skrive manus, skaper jeg min egen arbeidsplass. Å se resultatet til slutt er en overveldende følelse, og i tillegg er det ti ganger lettere å spille i min egen film, jeg vet jo alt som skjer.

Filmen har premiere 8. januar, og allerede nå råder hovedrolleinnehaverne folk til å se filmen.

- Folk burde glede seg, og komme å se en kul og ikke minst original gangsterfilm.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Han er bitchen min!