Rosie O'Donnell livredd etter legebesøk

Bildene viste to kuler i brystet...

KREFT-FRYKT: TV-stjernen Rosie O'Donnell fikk nylig beskjed om at leger hadde funnet to kuler/flekker i brystene hennes. Heldigvis viste det seg å ikke være kreft.  Foto: All Over Press
KREFT-FRYKT: TV-stjernen Rosie O'Donnell fikk nylig beskjed om at leger hadde funnet to kuler/flekker i brystene hennes. Heldigvis viste det seg å ikke være kreft. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Komiker og tidligere tv-vert Rosie O'Donnell (48) har tidligere snakket ut om sin frykt for å få kreft, siden moren hennes døde av sykdommen da tv-stjernen bare var 11 år gammel.

TV-stjernen opplevde også å måtte fjerne en kul fra brystet sitt da hun var 30 år, etter at legene fryktet at hun hadde fått brystkreft.

Nylig opplevde O'Donnell å bli skremt igjen, da legene fant det som så ut til å være to kuler i brystene hennes under en rutineundersøkelse, skriver Us magazine. 

- Legene ringte for å fortelle meg at det var to flekker eller kuler, men at jeg ikke måtte bekymre meg altfor mye, da de så ganske uskyldige ut, skrev 48-åringen på bloggen sin søndag.

Se hele blogginnlegget her! (ekstern link)

Ifølge tv-stjernen skal hun ha blitt livredd da hun fikk beskjeden, og for at hun måtte gjennom flere undersøkelser.
 
Tidligere denne uken fikk hun imidlertid den gode nyheten om at det ikke var kreft i brystene hennes, og i et ferskt innlegg på bloggen innrømmer hun at hun er svært lettet.

- En to-ords tekstmelding, og så var alt annerledes. Takk. Amen, skrev hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Fant lykken med seksbarnsmor