Haddy N'jie og Trond Giske:

Roses for støtten hun viser samboeren

Haddy N'jie får ros på Facebook i kjølvannet av stormen rundt samboeren Trond Giske.

STØTTER SAMBOEREN: Haddy N'jie er samboer med Trond Giske og de to har datteren Maria sammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STØTTER SAMBOEREN: Haddy N'jie er samboer med Trond Giske og de to har datteren Maria sammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det har stormet rundt den tidligere nestlederen i Arbeiderpartiet, Trond Giske (51), den siste tiden. Søndag kveld annonserte han i et langt innlegg på sin Facebook-side at han valgte å trekke seg fra sin stilling i partiet.

Det skjedde etter uker med voldsom oppmerksomhet rundt de mange varslene som har kommet inn til partiledelsen om upassende oppførsel fra Giske.

Haddy N'jie (38) erklærte sin fulle støtte til samboeren i en kommentar til VG søndag kveld.

- ​Trond og jeg har stått sammen gjennom denne stormen og jeg støtter Trond fullt og helt, sa hun til avisen.

Og den uttalte støtten fra Haddy har vakt mye oppmerksomhet på sosiale medier de siste dagene.​​​​

Hylles i sosiale medier

Etter at Haddy uttalte seg om sin fulle støtte til samboeren, har hun mottatt enorm støtte og ros på Facebook.

«Godt han har henne som støtte. Han kunne ikke hatt noen som var bedre enn den varme og flotte Haddy. Alt godt til dere begge i den pressede situasjonen dere er i. Måtte sannheten komme for en dag. Føler med dere», er en av kommentarene som er lagt igjen på Dagbladets Facebook-side.

Både Dagbladet, VG, TV 2 og Nettavisen har delt saken om støtten fra Haddy på sine Facebook-sider, og det strømmer inn rosende kommentarer for at hun støtter samboeren.

AKTUELL MED MUSIKAL: Haddy N'jie er for tiden aktuell med musikalen «Les Misérables» på Folketeateret i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
AKTUELL MED MUSIKAL: Haddy N'jie er for tiden aktuell med musikalen «Les Misérables» på Folketeateret i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Nettavisen var først ute med å melde om rosen Haddy har fått fra folk på Facebook.

I kommentarfeltene fortsetter folk å komme med gode ord til paret:

«Haddy N'Jie er en flott, dyktig, profesjonell og respektfull kunstner og programleder. Hun har min fulle sympati», skrev en i kommentarfeltet.

«Vær snill og ikke sleng dritt, det er nå det siste denne dama trenger. Be nice», skrev en annen.

«​Trond kunne ikke hatt en finere og vakrere sjel ved sin side i denne tiden. Måtte dere få mange gode dager framover nå», lyder meldingen fra en tredje.

- Heldig som har meg

Haddy har tidligere uttalt i et intervju med Se og Hør, at paret er heldige som har hverandre.

I sommer jobbet hun som programleder under «Sommertoget» på NRK, og da innrømmet hun at det var tøft å være borte fra datteren Maria.

​- Trond og jeg har laget oss gode rutiner sammen, og Maria er like trygg med oss begge. Likevel gruer jeg meg voldsomt til å reise bort fra henne. Jeg vet hvor viktig det er også for meg som mamma å gi slipp på denne angsten. Jeg har snakket med flere som har forsikret meg om at det ikke er skadelig for Maria - bare for meg, fortalte hun til Se og Hør i fjor.

Haddy fortalte den gang at det betydde mye å ha Trond hjemme for å holde fortet når hun reiste rundt på jobb.

- Det hadde ikke gått, rett og slett! Uten ham ville jeg ikke fått det til. Jeg har ikke en forutsigbar jobb, og må kunne jobbe noen kvelder. Jeg er heldig som har han, som er fleksibel - og han er heldig som har meg, som er fleksibel!

LES OGSÅ:Var helt sikker på at Maria skulle dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer