KJOLESKRYT 1: Jenny Skavlan har fått mye skryt på sosiale nettsteder for sine forskjellige kjoler.  Foto: Jenny Skavlan / Instagram
KJOLESKRYT 1: Jenny Skavlan har fått mye skryt på sosiale nettsteder for sine forskjellige kjoler. Foto: Jenny Skavlan / InstagramVis mer

Roses for sin sexy stil

Jenny Skavlan får skryt for MGP-kjolene.

SEOGHØR.NO:   Lørdag kveld skal Jenny Skavlan (26) igjen på direkten under den tredje delfinalen i Melodi Grand Prix, som denne gangen finner sted i Larvik.

Skavlan har de siste årene markert seg som Norges moteprinsesse og ble i fjor kåret til årets best kledde av Se og Hørs moteekspert Jan Thomas. Den søte programlederen kler seg lekkert og elegant og syr ofte om klær for å sette sitt personlige preg på et antrekk. 

Disse konkurrerer om tre finaleplasser i lørdagens MGP-delfinale!  

Det var på forhånd knyttet stor spenning til Skavlans antrekk under Melodi Grand Prix. Hun fikk mye skryt for kjolen hun bar under den første delfinalen i Steinkjer. En lang sort kjole med splitt ned til magen, der Jenny selv hadde sydd på paljetter. 

- Jeg synes det er gøy at det er fem kjoler. Det er moro å jobbe med hver enkelt, og jeg liker å skape litt balanse. Sist var det rette, cleane linjer, mye svart og sølv og grått, fortalte Skavlan til Seoghør.no før delfinalen i Florø.

Kjolen Jenny hadde på seg under delfinalen i Florø hadde Jenny derimot ikke vært med designe, men også den kjolen fikk mye skryt av norsk motepresse.

- Denne har jeg ikke rørt. To av fem kjoler har jeg ikke rørt og det er litt deilig det og.
 
Jenny har fått mye ros både på Twitter og på Instagram. 

- Du er kul og jeg er en stor fan, skriver en bruker, mens en annen er litt mer direkte og kommer med en kjærlighetserklæring ovenfor den populære programlederen.

- Jeg elsker både deg og kjolen!

Hva Skavlan skal ha på seg under delfinalen i Larvik er hemmelig helt frem til sendingen starter lørdag 19.55. Men da deltagerene onsdag ble avslørt hadde Jenny på seg en sort og hvit kjole fra Malene Birger.

Se og Hør er tett på Melodi Grand Prix. Fra kl. 19.30 kan du se vår MGP-sending med eksklusive intervjuer ledet av flotte Ingeborg Heldal. Rett etter sending, går vi live og gir deg vinnernes umiddelbare reaksjoner.