Jazz Jennings:

Roses for ærlig innlegg

- Takk for at dere forstår kampen jeg kjemper for å vinne.

ÅPNER OPP: Jazz Jennings forteller om utfordringene. Foto: Shutterstock/NTB
ÅPNER OPP: Jazz Jennings forteller om utfordringene. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med over 1,1 millioner følgere på Instagram, er det liten tvil om at internett-profilen Jazz Jennings (20) når ut til mange.

Det er derfor kanskje ikke så rart at hennes seneste innlegg på bildedelingstjenesten går viralt.

Jennings er kjent som YouTube-profil, TV-personlighet, talsperson og LHBT-aktivist, og har flere ganger vært åpen om sin egen reise som transperson.

- Jeg sliter

Nå er det egen kropp hun er brutalt ærlig med følgerne sine om.

«Som mange av dere har lagt merke til i løpet av de siste få årene, har jeg gått betydelig opp i vekt. Jeg sliter med overspising, en sykdom hvor jeg ikke bare er avhengig av mat, men jeg spiser store mengder», skriver hun innledningsvis.

Hun forklarer videre at overspising kombinert med økt apetitt som følge av medisiner hun går på har gjort at hun har lagt på seg rundt 45 kilo på mindre enn to år.

Til den svært ærlige teksten har 20-åringen delt et bilde av seg selv fra før og nå, og forteller samtidig hvorfor hun har valgt å dele disse bildene med følgerne sine.

«Jeg deler dette bildet fordi det er på tide for meg å adressere vektøkningen min, og holde meg selv ansvarlig. Jeg er klar for endring», fortsetter Jennings, som innrømmer at hun flere ganger har sagt hun skal endre livsstil, men ikke har gjort det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer