BLE SATT I SKYGGEN: Etter at den britiske skuespilleren Jennifer Saunders «fotobombet» realitystjernen Kourtney Kardashian på Glamour Women of the Year Awards tirsdag, er det mange som hyller henne for stuntet. Foto: NTB Scanpix
BLE SATT I SKYGGEN: Etter at den britiske skuespilleren Jennifer Saunders «fotobombet» realitystjernen Kourtney Kardashian på Glamour Women of the Year Awards tirsdag, er det mange som hyller henne for stuntet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Roses for å ha overskygget Kardashian

Fansen jubler etter TV-stjernens stunt på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld ble årets Glamour Women of the Year Awards arrangert i London, og en rekke celebriteter inntok den røde løperen.

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Kourtney Kardashian (37) var blant de inviterte, og den berømte trebarnsmoren strålte i en utringet, dyprød kjole fra Julien Macdonald.

Imidlertid fikk ikke den flotte TV-profilen sole seg i glansen fra blitsregnet alene, skriver Daily Mail. Ifølge tabloidavisen ble nemlig den amerikanske kjendisen «fotobombet» av skuespiller Jennifer Saunders (57) - kjent fra den britiske kultserien «Absolutt fabelaktig».

- Hun er kanskje en av verdens største realitystjerner, men Kourtney Kardashian ble likevel overskygget av «Absolutely Fabulous»-stjernen Jennifer Saunders, skriver avisen.

Saken fortsetter under bildene.

STJAL GLANSEN: Kourtney Kardashian prøvde tilsynelatende å ikke bry seg om Jennifer Saunders sitt insisterende nærvær på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
STJAL GLANSEN: Kourtney Kardashian prøvde tilsynelatende å ikke bry seg om Jennifer Saunders sitt insisterende nærvær på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Stjal showet uten å nøle

Daily Mail har publisert flere bilder av det som tolkes som et rød løper-stunt fra Saunders' side og er visst ikke i tvil om at briten hadde til hensikt å ta glansen fra Kardashian:

- 57-åringen nølte ikke med å stjele showet fra 37-åringen mens hun poserte for fotografene på arrangementet, som ble holdt på Berkeley Square, legger avisens journalist til.

På bildene fra opptrinnet ser det ikke ut til at Kourtney Kardashian er særlig begeistret for Saunders' oppførsel, og hun fortsetter å posere uanfektet. Når Saunders tilsynelatende hvisker noe i øret hennes på vei av den røde løperen, koster Kardashian derimot på seg et smil.

Saken fortsetter under bildene.

TRAKK PÅ SMILEBÅNDET: Både Kourtney Kardashian og Jennifer Saunders ble fotografert med et smil om leppene, men det er ikke kjent om de moret seg over det samme... Foto: NTB Scanpix
TRAKK PÅ SMILEBÅNDET: Både Kourtney Kardashian og Jennifer Saunders ble fotografert med et smil om leppene, men det er ikke kjent om de moret seg over det samme... Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hyller rød løper-stuntet

Flere av Daily Mails lesere ser for øvrig ut til å la seg more av «fotobombingen» på magasinet Glamours årlige prisutdeling. Noen gir uttrykk for at Kardashian fortjente å bli stilt i skyggen på den røde løperen.

- Jennifer er den ekte stjernen. Kourtney er en patetisk spøk, mener en leser som kaller seg «LaughingATu».

- En av dem er en legende, den andre er bare et null som er i veien. Godt gjort, jeg ønsker å se mer fotobombing av Kardashian- og Jenner-familien, skriver leseren «Steven R».

- Intelligens og skjønnhet VS. en Kardashian, skriver en leser som kaller seg «ImpossibleLady».

- En av disse kvinnene er fabelaktig og fortjener den oppmerksomheten hun får. Den andre er en Kardashian, mener leseren «LoveKeeper».

Saken fortsetter under bildene.

STOR KONTRAST: Joanna Lumley og Jennifer Saunders fikk mange fans med den elleville komiserien «Absolutt fabelaktig». Kourtney Kardashian og søsteren Kim er derimot blitt kjent for å vise frem privatlivet sitt. Foto: Mary Evans Picture/ Xposure/ NTB Scanpix
STOR KONTRAST: Joanna Lumley og Jennifer Saunders fikk mange fans med den elleville komiserien «Absolutt fabelaktig». Kourtney Kardashian og søsteren Kim er derimot blitt kjent for å vise frem privatlivet sitt. Foto: Mary Evans Picture/ Xposure/ NTB Scanpix Vis mer

I skrivende stund har ikke Kourtney Kardashian kommentert fotobombingen på verken Twitter- eller Instagram-kontoen sin. TV-stjernen kan i hvert fall trøste seg med at hun ikke er alene om å ha blitt fotobombet.

Supermodell Adriana Lima (34) ble utsatt for det samme av Madonna (57) på Met-gallaen i 2015, Oscar-vinner Jared Leto (44) har fotobombet Diane Kruger (39) på LACMA-gallaen og «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (51) ble overskygget av Jennifer Lawrence (25) på Met-gallaen i 2013.

Ikonisk TV-stjerne

Skuespiller og manusforfatter Jennifer Saunders har vunnet flere BAFTA-priser, og hun er en folkekjær stjerne blant mange briter.

Fra 1992 til 2012 spilte hun rollen som Edina Monsoon i den prisbelønte komiserien «Absolutt fabelaktig». Joanna Lumley (70) - også kjent fra «The Wolf of Wall Street» - spilte rollen som Patsy Stone.

Snart gjør de to comeback i de ikoniske rollene sine, i filmversjonen av TV-serien. 1. juli har filmen «Absolutely Fabulous: The Movie» premiere i Storbritannia, og en rekke stjerner har gjesteroller i filmen.

Ifølge IMDb.com er supermodell Kate Moss (42), «Mad Men»-stjernen Jon Hamm (45), komiker Rebel Wilson (36) og «Dynastiet»-ikonet Joan Collins (83) bare noen av de berømte navnene på rollelisten.

HOLDER KOKEN: I sommer gjør Jennifer Saunders og Joanna Lumley comeback i rollene som det glamour- og festelskende radarparet Edina og Patsy, i filmen «Absolutely Fabulous: The Movie». Foto: Zuma Press
HOLDER KOKEN: I sommer gjør Jennifer Saunders og Joanna Lumley comeback i rollene som det glamour- og festelskende radarparet Edina og Patsy, i filmen «Absolutely Fabulous: The Movie». Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: Avslører uventet hjelp i kulissene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.