Sophie Elise Isachsen

Roser Sophie Elise etter operasjonen

Kjenner seg igjen i toppbloggerens silikon-avgjørelse.

FÅR STØTTE: I 2008 fjernet Lene Alexandra Øien (37) silikonimplantatene fra brystene sine. Tidligere i å gjorde toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (24) det samme. Foto: Morten Eik, Ruben Pedersen
FÅR STØTTE: I 2008 fjernet Lene Alexandra Øien (37) silikonimplantatene fra brystene sine. Tidligere i å gjorde toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (24) det samme. Foto: Morten Eik, Ruben Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sophie Elise Isachsen (24) er en av landets største bloggere og hun har gjennom mange år skapt en rekke overskrifter.

De siste månedene har toppbloggeren publisert en rekke åpenhjertige blogginnlegg hvor hun har skrevet om å fjerne silikonet hun har hatt i brystene siden hun la seg under kniven på sin 18-årsdag i 2012.

Hun har tidligere innrømmet å ha tatt botox, operert rumpa - og nesa. 15 januar i år lastet hun opp et bilde på Instagram som tydelig viser at toppbloggerens silikonpupper nå er historie.

- Bra at mennesker deler

Sophie Elises beslutning om å fjerne silikonbrystene får støtte fra eks-glamourmodellen og fitnessentreprenøren Lene Alexandra Øien (37), som også har vært gjennom en slik operasjon. Øien roser Isachsen for å dele så ærlig om sine kosmetiske inngrep.

- Det er jo veldig spennende å følge Sophie sin prosess og endring nå, for jeg føler jo at jeg forstår veldig godt hva hun går gjennom, sier Øien til Se og Hør, og legger til:

- Jeg syntes det var litt morsomt det Sophie Elise skrev om at det var mange menn over 50 år som sluttet å følge henne. Det tror jeg at jeg kommenterte faktisk, for det merket jeg også. En liten endring i følgeskaren, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer