Petter Stordalen:

Roser kjæresten på valentinsdagen

Hotellkongen lot ikke valentinsdagen, eller morsdagen, gå hus forbi.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: I anledning valentinsdagen delte Petter Stordalen et lengre innlegg på Instagram, hvor han blant annet roste sin svenske kjæreste. Foto: Fredrik Hagen / NTB
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: I anledning valentinsdagen delte Petter Stordalen et lengre innlegg på Instagram, hvor han blant annet roste sin svenske kjæreste. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går falt både morsdagen, fastelavn og valentinsdagen på én og samme dag. På sosiale medier flommet det over av innlegg som inneholdt baking og inntak av boller, hyllester til mødre og ikke minst kjærlighetserklæringer til partnere.

Blant dem som tok seg tid til å rose sine nærmeste var hotellkongen Petter Stordalen (58). På Instagram delte han nemlig et bilde av seg selv sammen med kjæresten Märta Elander Wistén.

Takknemlig

Til Instagram-bildet, hvor man kan se Wistén plante et kjærlig kyss på Stordalens kinn, påpeker han innledningsvis at valentinsdagen er en god påminnelse om å hylle kjærligheten.

«Selv om det siste året har vært en prøvelse for oss alle, har pandemien bidratt til at jeg har følt på ekstra takknemlighet for de relasjonene jeg har i livet mitt», skriver 58-åringen.

«Så i dag vil jeg sende en ekstra stor dose kjærlighet til de som betyr aller mest for meg - barna mine, Märta og familien min. Dere har alle vært en uvurderlig støtte», fortsetter han.

Videre skriver Stordalen at han også ønsker å sende kjærlighet, pågangsmot og optimisme til resten av storfamilien sin i Choice, Ving, Hurtigruta, Storeplansgruppen og alle andre som har behov for litt ekstra kjærlighet og støtte.

Avslutningsvis benytter 58-åringen anledningen til å gratulere alle mødre med morsdagen, spesielt sin egen mor Kari og ekskona Ingrid, som han har de tre barna Emilie (29), Henrik og Jacob (24) med.

OVERRASKELSE: I programmet «Min kveld» avslører Petter Stordalen en liten hemmelighet på venstre rumpeball. Vis mer

Fant kjærligheten under corona

Instagram-innlegget har i skrivende stund fått godt over 10 000 likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med komplimenter, blant annet fra ekskona Gunhild Stordalen (42).

«Happy Valentines, fine dere», skriver hun etterfulgt av en emoji i rødt hjerte, mens hotellkongens kjæreste kommenterer følgende:

«Ily», som er en forkortelse for «I love you».

Se og Hør vært i kontakt med kommunikasjonssjef for Petter Stordalen, Ida Holen, som opplyser om at Stordalen ikke har tid til å gi noen ytterligere kommentar.

KASTET UT: Da Petter Stordalen stilte noen krav til «Skavlan»-redaksjonen, gikk det ikke helt som han hadde tenkt. Lyd: Storm Productions Vis mer

Det var i fjor sommer det ble kjent at Stordalen hadde funnet kjærligheten på ny med svenske Wistén. Den gang viste han stolt frem Wistén under åpningen av Villa Copenhagen.

- Jeg sa at dette kanskje ikke var det rette tidspunktet, at jeg ikke var mitt beste jeg på grunn av denne krisen. Hun sa at hun fortsatt skulle komme for et par dager, har Stordalen tidligere uttalt om starten av forholdet med Wistén til Aftonbladet.

- Märta kom og Norge gikk ned i lockdown. Hun ble værende i 100 dager, vi var i samme hus 24/7. Hun fikk skiftet fokuset mitt fra alt det fryktelige som skjedde. Coronaen har ikke bare vært negativ, la han til.

Fint å bli forelsket

Siden den gang har Stordalen uttalt seg flere ganger om sin utkårede, blant annet i et intervju med Dagens Industri i desember i fjor.

- Det å bli forelsket er veldig fint og det gir en styrke i krevende tider. Du får andre ting å fokusere på. Det blir nok ett år, fra mars til mars, 12 måneder. Det å være alene med Öbbe (hunden journ.anm.) blir ekstra tomt, fortalte han, og fortsatte:

- Når Märta eller Jakob, sønnen min, er der så er forskjellen enorm. Det blir musikk, liv og glede og det er fokus på andre ting.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

Da forholdet mellom Petter Stordalen og Märta Elander Wistén ble kjent, meddelte ekskona Gunhild Stordalen at hun var lykkelig på parets vegne.

- Jeg er glad Petter har funnet kjærligheten igjen, det fortjener han. Petter og jeg er for alltid gode venner, og jeg ønsker dem alt godt. Jeg har ikke møtt Märta ennå, men jeg har hørt så mye bra og gleder meg til å bli kjent med henne, sa hun til VG den gang.

Märta Elander Wistén er for øvrig en tidligere sprangrytter, og toppet karrieren med gull i laghoppping for Sverige i EM i 2007. Hun er født i Stockholm, men oppvokst i Göteborg.

LES OGSÅ: - Føler meg veldig privilegert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer