Mads Ousdal:

Roser kjæresten: - Veldig god mor

Skuespilleren ble far for tredje gang i fjor.

TREBARNSFAR: Mads Ousdal legger ikke skjul på at han trives svært godt hjemme med familien. 
Foto: Heiko Junge / NTB
TREBARNSFAR: Mads Ousdal legger ikke skjul på at han trives svært godt hjemme med familien. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

FOLLO (Dagbladet): Blant hauger av tømmer, gjørmete veier og klissbløtt, oransje løv, ruller kameraene for fullt. Innspillingen til den andre sesongen av Jørn Lier Horsts «Wisting» er endelig i gang etter å ha blitt utsatt gjentatte ganger på grunn av coronapandemien.

Mads Ousdal (49) har på nytt fordypet seg i rollen som Nils Hammer, William Wistings (spilt av Sven Nordin) forlengede arm, og er takknemlig for å være tilbake i jobb.

- Det er morsomt å sette i gang. Det føltes som om jeg og Sven bare har hatt en liten pause fra hverandre fra dag én, sier han til Dagbladet.

Permittert

Det er imidlertid to år siden første sesong var ferdig innspilt. Den kom på skjermen i april i fjor, og siden den gang har det mildt sagt skjedd ting i verden.

Kulturbransjen er blant dem som har lidd hardest under pandemien. Ousdal har selv vært permittert fra Nationaltheatret siden mars, noe han kjenner på.

- Det er helt forferdelig for bransjen at vi ikke kan møte folk. Det er helt grusomt - men sånn er det jo for alle. Det er rart at man kan sitte på flyet tett oppi hverandre så lenge man har på masker, mens man ikke kan sitte mer enn 200 i en teatersal med plass til 800, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer