FÅR SKRYT: Amy Winehouses pappa bifaller brystoperasjonen. Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: Amy Winehouses pappa bifaller brystoperasjonen. Foto: All Over PressVis mer

Roser datterens nye pupper

Nå er det skandalesangerinnens far som lager overskrifter...

SEHER.NO: Når faren til sangstjernen Amy Winehouse (26) snakker om datteren, er han oftest enten engstelig eller sint.

Mitch Winehouse har stadig vekk kommet med desperate bønner til datteren, og ønsker at hun skal legge den utagerende festingen på hylla.

Amys foreldre hevdet nylig at hun var fullstendig ferdig med narkotikaen, men at alkoholen var i ferd med å drepe henne.

- Jeg vil at datteren min skal bli en hel person igjen. Jeg har prøvd alt. Jeg sa: "Amy, du må gjøre ditt, og du må gjøre datt. Du må besøke denne legen, og du må gjøre andre ting. Du dreper meg, og du dreper moren din", sa Mitch til The Sun tidligere i år.

Nå har pipen fått en annen lyd. I et ferskt intervju forteller nemlig Amys far hva han synes om datterens nye bryster - og hvor begeistret han er over dem.

- Puppene hennes er fantastiske! Jeg skulle ikke ha sagt det, skulle jeg? sier han ifølge nettstedet 3am.co.uk.

Amy Winehouse skal ifølge The Sun ha brukt noe i overkant av 300.000 kroner på operasjonen hun foretok før hun skulle være med i britiske "Skal vi danse".

Bakgrunnen for operasjonen skal ha vært et ønske om å få tilbake kurvene hun mistet gjennom flere år med narkotikamisbruk.

- Hun ser absolutt fantastisk ut og gjør det veldig bra. Hvis man ser tilbake på hvordan hun var i fjor, er hun på en helt annen planet nå. Hun er en annen person, og helt fantastisk, sier Mitch.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Viste frem sine nye pupper