KOPI: Lindsay Lohan poserer som Marilyn Monroe i det nyeste New York magazine. Foto: All Over
KOPI: Lindsay Lohan poserer som Marilyn Monroe i det nyeste New York magazine. Foto: All OverVis mer

Roser datterens nakenbilder

Lindsay Lohans mor synes bildene er smakfulle.

SEHER.NO: I det nyeste New York magazine poserer Lindsay Lohan (21) naken i gjenskapningen av Marilyn Monroes aller siste bildeserie, The Last Sitting, fra 1962.

Mamma og manager, Dina Lohan (45), er stolt over datterens presentasjon og den legendariske fotografen Bert Sterns jobb, skriver Peolpe.

- Jeg synes det er svært smakfullt gjort. Jeg respekterer fotografen som artist, og ser på bildene som artistiske. At han ringte Lindsay 46 år etter at de opprinnelige bildene er tatt og spør om hun vil gjenskape dem er en ære, sier hun ifølge nettstedet.

Moren hadde derfor ingen betenkeligheter med å la datteren stille opp.

- Jeg ser på det som kunst - ikke som om det skulle vært Playboy. Lindsay måtte inn i en karakter da hun skulle gjennomføre fotoshooten. Som mor var det derfor greit for meg.

Videre forteller Dina at Lindsay så på tilbudet som en unik sjanse.

- Lindsay ble veldig opprømt da hun fikk telefonen, men vi snakket selvfølgelig om hvordan bildene ville bli seende ut. Lindsay sa til meg: "Mamma, jeg kommer aldri til å få denne muligheten igjen". Hun var svært takknemmelig for at de spurte henne.

At Lindsay i tillegg er en stor fan av den avdøde stjernen gjorde henne bare ennå mer bestemt på å gjennomføre fotoshootet.

- Hun har alltid elsket Marilyn. Til jul fikk hun faktisk en Marilyn-kakeboks av venninnene mine. Jeg tror Lindsay føler en slags tristhet for Marilyn og føler nå at hun kan gi en slags gave tilbake til noen.

Før den store dagen sørget Lindsay for å være  opp topp form.

- Hun tok 250 situps rett før fotoshooten fordi hun var nervøs siden hun aldri har gjort noe lignende før, forteller Dina.

LES OGSÅ: Har hun forstørret brystene