Roser datterens lår på Twitter

Hulk Hogans oppsiktsvekkende melding har ført til sterke reaksjoner i USA. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hulk Hogan (59) vekker stadig oppsikt i media. Den siste tiden har han vært mye fremme etter at det ble kjent at han spilte inn en sexvideo med en tidligere elskerinne. Men nå er det forholdet til datteren Brooke (24) som skaper reaksjoner. 

I familiens realityshow «Hogan knows best» fikk vi se at den tidligere bryterens var svært nært knyttet til datteren. Nå mener flere at Hogan har gått over streken og har fått et litt for intimt forhold til datteren. 

På Twitter delte Hulk et bilde av datteren som sitter i en kort minikjole der hennes flotte ben er godt synlig.

- Brookes ben, skrev han under bildet.

Reaksjonene lot ikke vente på seg og mange av Hulks følgere ble opprørt og kommenterer at de synes det er upassende. Ord som «ekkelt» og «perverst» ble av flere brukt for å beskrive bildet. 

Nå er Brooke opprørt over folks reaksjoner, og tar faren i forsvar. 

- Kan ikke en far være stolt av sin datter uten at en gjeng med syke mennesker gjør det om til noe det ikke er. Seriøst??  skrev hun på Twitter. 

Det er ikke første gang far og datters forhold skaper overskrifter. I 2008 ble mange overrasket over et bilde der Hulk smurte inn Brooks lår med solkrem. Mange har også kommentert likheten mellom Brooke og Hogans nye kone Jennifer McDaniel. 

Brooke sjokkerte selv i 2009 da hun strippedanset foran faren, hun tok også med Hulk på fotoshoot da hun poserte på sexy bikinibilder for magasinet Maxim.LES OGSÅ: Kjendisene som elsker yngre menn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer