Rosa-feber på Gullruten

- Denne fargen har en helt spesiell betydning for meg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendiskvinnene hadde pyntet seg i alt fra dyre designmerker til Fretex-kjoler under lørdagens Gullruten-fest i Bergen.

Men en farge som var ekstra populær på den røde løperen, var rosa.

"Det blir bedre"-programleder Anbjørg Sætre Håtun avslørte overfor Seoghør.no at hun hadde en helt spesiell grunn til å velge akkurat denne fargen.

- Denne fargen har en helt spesiell betydning for meg. Denne er for alle de som har kjempet mot brystkreft, sier hun med henvisning til den populære veldedighetsaksjonen "Rosa sløyfe" som samler inn penger til kamp mot denne krefttypen.

Andre kjendiser som hadde valgt rosa antrekk, var blant annet "Torsdag kveld fra Nydalen"-programleder Else Kåss Furuseth, Birgit Skarstein fra "Ingen grenser" og designer Pia Haraldsen.

- Kjolen er laget spesielt for meg av den norske designeren Nia, og jeg er den første i landet som får bære hans design. Jeg ga ham helt frie tøyler, sier hun fornøyd.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kjøpte kjolen på Fretex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer