Rørte publikum til tårer

Fem år etter at hennes mor, bror og nevø ble skutt og drept i et skytedrama, hyllet Jennifer Hudson ofrene for Sandy Hook -tragedien. Se video!

HYLLET OFRENE FOR TRAGEDIE: Sammen med barn fra Sandy Hook-skolen i Connecticut, hyllet Jennifer Hudson ofrene for skyteepisoden som krevde 26 liv i desember. Foto: All Over Press
HYLLET OFRENE FOR TRAGEDIE: Sammen med barn fra Sandy Hook-skolen i Connecticut, hyllet Jennifer Hudson ofrene for skyteepisoden som krevde 26 liv i desember. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Jennifer Hudson (31) opplevde i 2008 sitt livs største tragedie, da hennes mor, bror og nevø ble skutt og drept i morens hjem i Chicago.

Hudson nølte derfor ikke med å takke ja, da hun ble spurt om å opptre før årets Super Bowl-finale i amerikansk fotball, for å hylle de 26 barna og voksne, som døde i en skyte-episode på skolen Sandy Hook i desember.

Foran millioner av seere sang Hudson låten «America the Beautiful» sammen med et barnekor bestående av elever fra Sandy Hook.

Hudson la ikke skjul på at hun gledet seg til opptredenen før hun gikk ut på gressteppet.


- Dette er en følelsesmessig berg- og dalbane, og veldig nært for meg. Uansett hvem eller hva vi er, så må vi be!

- Takk Gud for denne dagen. La din vilje skje! skrev hun på sin Twitter-side søndag.

LES OGSÅ: Sexy gjenforening for Destiny's Child
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer