Alexander Rybak:

Rørte moren til tårer fra scenen

- Jeg er så stolt av gutten min!

RØRT: Det ble tårevått under kveldsens episode av «Allsang på grensen», da Aleksander Rybak overrasket moren med en hyllest fra scenen. Foto: TV 2
RØRT: Det ble tårevått under kveldsens episode av «Allsang på grensen», da Aleksander Rybak overrasket moren med en hyllest fra scenen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Kveldens utgave av det årlige sommerprogrammet «Allsang på grensen», som ble spilt inn i går, kan by på alt fra tårer til glede.

I tillegg til at den folkekjære artisten Tor Endresen (59) overrasket med nyheten om at han skal bli bestefar for tredje gang, ble også publikum vitne til et stort og følelsesladd øyeblikk for Alexander Rybak (32) og moren Natalia.

Den nye singelen hans «Mom», som Rybak fremførte for et begeistret publikum, er nemlig en varm kjærlighetserklæring til en mor som har stått ved hans side gjennom ufattelige oppturer - og voldsomme nedturer.

- Jeg var veldig inspirert av «Hver gang vi møtes», og ville gi henne en musikalsk gave, forteller Alexander til Se og Hør like etter opptredenen, og legger til at han selv er veldig fornøyd.

- Jeg håper at mamma også er fornøyd, smiler han ydmykt.

Rørt til tårer

At den rørende hyllesten ble tatt godt imot hos moren, trengte ikke Rybak å være bekymret for.

Natalia satt på første rad blant publikum på «Allsang på grensen», og klarte ikke å holde tårene tilbake.

- Jeg synes at det var så stort. Jeg ble veldig rørt, sier Natalia til Se og Hør, mens gledestårene er i ferd med å tørke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer