Rørte Marion til tårer

- Du aner ikke hvor stort det er at du synger den her for meg, sier Marion Ravn.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag er det klart for episode fem av årets sesong av TV 2-serien serien «Hver gang vi møtes», hvor kjente norske artister tolker hverandres låter.

I kveld er det Marion Ravn (28) som skal hylles av de seks andre artistene.

Magnus Grønneberg (45) gjorde et spesielt inntrykk på gullstrupen fra Lørenskog. Han sang låten «Here I am» oversatt til norsk. Marion har et svært spesielt forhold til sangen, det er nemlig hennes favoritt i egen låtkatalog

- Takk, du aner ikke hvor stort det er for meg at du synger den for meg, tenk at du synger min sang! sier Marion med tårer i øynene i kveldens episode.

I første episode avslørte Marion at Magnus Grønneberg er en av hennes favorittartister. Derfor ble hun så rørt da han sang hennes låt.

- Den var gjort så fin den versjonen, den har beholdt det mørke i den og det jeg følte da jeg skrev den. Jeg blir veldig stolt også! Sier hun på TV i kveld.

Magnus ble veldig rørt av Marions reaksjon:

- Marion tørket tårer, smilte og var veldig fornøyd, tror jeg. Hun ble kanskje litt beveget, jeg ble det selv av å se på henne!

Det er Morten Abel (50), Marion Ravn (28), Ole Paus (65), Anita Skorgan (54), Magnus Grønneberg (45), Kurt Nilsen (34) og Lene Marlin (32) som er årets deltagere i programmet.

Se Marions reaksjon øverst i saken!

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Kurt Nilsen før!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer