Rørte Marion til tårer

- Du aner ikke hvor stort det er at du synger den her for meg, sier Marion Ravn.

SEOGHØR.NO: Lørdag er det klart for episode fem av årets sesong av TV 2-serien serien «Hver gang vi møtes», hvor kjente norske artister tolker hverandres låter.

I kveld er det Marion Ravn (28) som skal hylles av de seks andre artistene.

Magnus Grønneberg (45) gjorde et spesielt inntrykk på gullstrupen fra Lørenskog. Han sang låten «Here I am» oversatt til norsk. Marion har et svært spesielt forhold til sangen, det er nemlig hennes favoritt i egen låtkatalog

- Takk, du aner ikke hvor stort det er for meg at du synger den for meg, tenk at du synger min sang! sier Marion med tårer i øynene i kveldens episode.

I første episode avslørte Marion at Magnus Grønneberg er en av hennes favorittartister. Derfor ble hun så rørt da han sang hennes låt.

- Den var gjort så fin den versjonen, den har beholdt det mørke i den og det jeg følte da jeg skrev den. Jeg blir veldig stolt også! Sier hun på TV i kveld.

Magnus ble veldig rørt av Marions reaksjon:

- Marion tørket tårer, smilte og var veldig fornøyd, tror jeg. Hun ble kanskje litt beveget, jeg ble det selv av å se på henne!

Det er Morten Abel (50), Marion Ravn (28), Ole Paus (65), Anita Skorgan (54), Magnus Grønneberg (45), Kurt Nilsen (34) og Lene Marlin (32) som er årets deltagere i programmet.

Se Marions reaksjon øverst i saken!

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Kurt Nilsen før!