Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde:

Rørt til tårer: - Ikke planen

Kjæresten sendte både brev og bikinibilde. Det var likevel noe helt annet som vekket følelser hos «Farmen»-deltakeren.

STJERNEPAR: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Foto: Espen Solli / TV 2/NTB
STJERNEPAR: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Foto: Espen Solli / TV 2/NTB Vis mer
Publisert

For tiden ruller årets sesong av «Farmen Kjendis» over skjermene, og i kjent stil får forpakterne på et tidspunkt brev hjemmefra.

Deltaker Aleksander Sæterstøl (27) mottok brev fra kjæresten Martine Lunde (26), men det var ikke Lundes ord til kjæresten som fikk mest oppmerksomhet fra 27-åringen.

Sendte bikinibilde

I brevet hadde Lunde sendt med flere bilder til Sæterstøl, blant annet et bilde av livretten: ostepølser. Under gårdsoppholdet har 27-åringen gjentatte ganger uttalt at han savner nettopp denne retten.

Bildet fikk dermed «Farmen»-deltakeren til å ta til tårene.

- Jeg har tenkt på de ostepølsene siden jeg kom hit, jeg har så lyst på de jævla pølsene, sa en lattermild Sæterstøl i onsdagens episode.

Torsdag gjestet Sæterstøl og Lunde «God morgen Norge» for å forklare tårene. På bildets bakside hadde kjæresten skrevet med en beskjed, som Sæterstøl ikke fikk med seg før han skulle vise frem bildet i sync.

KRANGLER: Ørnulf Høyer, Ingrid Vik Lysne og Marit Andreassen havner i heftig diskusjon etter det omstridte førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Så da jeg først sto der og skulle vise bildet av pølsene, leste jeg at Martine hadde skrevet noe bak. Da begynte jeg å grine. Da sto jeg der og holdt bildet av pølsene og gråt. Det var ikke planen i det hele tatt, forklarer 27-åringen overfor «God morgen Norge».

Bak bildet av Sæterstøls livrett hadde Lunde sendt en hilsen fra «Liv i pølsebua».

- Jeg ble faktisk litt satt ut, for jeg hadde skrevet et så fint brev til ham. Jeg hadde til og med sendt bilde av meg selv i bikini for å være litt sånn «husk på hva du har hjemme», også er det pølsene som gjør ham mest rørt? Jeg er helt satt ut, forklarer Lunde.

«FARMEN KJENDIS»: Christopher Mørch Husby røper detaljer fra innspilling. Reporter: Nora Skavhaug/Se og Hør. Video: TV 2 - «Farmen kjendis». Vis mer

Se og Hør har forsøkt å kontakte Lunde for en kommentar, foreløpig uten hell.

I «God morgen Norge» forklarer Sæterstøl hvordan kjærligheten for pølser for alvor oppsto. Før «Farmen»-deltakelsen hadde bergenseren brukt store deler av sommeren på å spille frisbeegolf.

- Hver dag før jeg dro ut og spilte frisbeegolf var jeg innom den pølseboden og kjøpte meg en pølse. Det ble veldig mange pølser før jeg skulle dra inn på gården. Jeg savnet det bare veldig da jeg var der.

Ingen kommunikasjon

Til Se og Hør forklarer Sæterstøl at det var å se ordene fra kjæresten som satte i gang tårekanalene.

- Det var bare det at jeg hadde fått en hilsen fra Martine.

FARMEN KJENDIS: «Farmen kjendis» sender nå sin 7. sesong, og det er kanskje noen ting du ikke visste om produksjonen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

- Hva rørte deg mest? Brevet fra Martine eller pølsebildet?

- Jeg ble rørt av alt sammen, men de tok bare med det som var mest gøy. Og det var pølsene.

På dette tidspunktet hadde Sæterstøl vært inne på Steinsjøen går i fire uker, og forteller til Se og Hør at han lengtet hjem. Han kan også fortelle at det var ingen kommunikasjon med kjæresten så lenge han var inne på gården.

- Det var absolutt ingenting. Vi fikk lov til å få telefonen til å betale regninger, men that's it. De sto og fulgte med veldig godt på telefonen når du betalte regningene.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

LES OGSÅ: Avslører detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer