David Beckham fylte 43 år:

Rørt til tårer av sønnens overraskelse

Brooklyn Beckham ga pappa David hakeslepp på 43-årsdagen.

TETT BÅND: Eldstesønnen til David og Victoria Beckham satte seg denne uken på flytet hjem til London for å overraske faren på bursdagen hans. Her er far og sønn på filmpremiere i 2017. Foto: Richard Young / REX / Shutterstock
TETT BÅND: Eldstesønnen til David og Victoria Beckham satte seg denne uken på flytet hjem til London for å overraske faren på bursdagen hans. Her er far og sønn på filmpremiere i 2017. Foto: Richard Young / REX / Shutterstock Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I anledning David Beckhams 43-årsdag, onsdag, var det ikke mangel på bursdagshilsener fra den tidligere fotballstjernens familie.

Dagen startet med bursdagsfrokost sammen med kona Victoria (44) og deres tre yngste barn, Romeo (15), Cruz (13) og Harper (6) i London, ifølge Hello! Magazine.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEKJÆR: Familien Beckham er kjent for å ha et nært familiebånd. Her er David avbildet med sine fire barn i 2016. Foto: REUTERS / NTB scanpix
FAMILIEKJÆR: Familien Beckham er kjent for å ha et nært familiebånd. Her er David avbildet med sine fire barn i 2016. Foto: REUTERS / NTB scanpix Vis mer

Samtidig ventet en overraskelse fra duoens eldste sønn, Brooklyn (19), som for tiden studerer i New York.

Den tidligere fotballstjernens kone var den første til å gratulere ektemannen med dagen, da hun delte et bilde av David og de tre yngste barna.

«Gratulerer med dagen til verdens beste pappa. Vi elsker deg så høyt. Mange kyss fra oss alle», skrev designeren under bildet, og la til at familien savnet Brooklyn under feiringen.

42-åringen delte også en sjarmerende video av datteren Harper, der seksåringen leste opp et personlig bursdagskort hun hadde laget til pappa.

«Hei pappa. Gratulerer med dagen. Håper du liker gaven din. Hilsen Harper. Jeg elsker deg så mye, pappa», leser seksåringen opp i videoen.

43-åringens største, mest overraskende og kanskje beste bursdagsgave kom litt senere på dagen, da eldstesønnen dukket opp under bursdagsmiddagen.

Brooklyn studerer ved den prestisjetunge designskolen Parsons School of Design i New York, men hoppet på flyet til London for å overraske pappa på bursdagen. Det hele ble filmet av mamma Victoria.

Den tidligere fotballspilleren klarte ikke å skjule sjokket og følelsene sine da han skjønte hva som foregikk.

«Hva gjør du her?», spurte 43-åringen mens han holdt Brooklyn fast i en klem, tydelig rørt over sønnens gest.

I bakgrunnen kan man høre Harper bli like overrasket som pappa. «Jeg visste ikke at Brooklyn skulle komme», sier hun i videoen, ifølge Daily Mail.

Skøyerfamilie

Familien Beckham er ikke ukjent for å tulle med hverandre på sosiale medier, og i januar i fjor slo David til da Brooklyn hadde en livesening på Instagram.

Midt under sendingen dukket det nemlig opp en melding fra pappa.

«Du skulle vært på skolen», skrev den tidligere fotballstjernen.

FAMILIEKJÆRLIGHET: Det lyste ut kjærlighet av tøysinga til pappa David på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram
FAMILIEKJÆRLIGHET: Det lyste ut kjærlighet av tøysinga til pappa David på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Hendelsen ble raskt snappet opp av fansen, før den forsvant fra Instagram.

Også i 2015 infiltrerte David sønnens sosiale medier. Brooklyn hadde rundet én million følgere på Instagram, og markerte dette med en takkevideo.

Da Brooklyn fortalte at om følgerantallet sitt, hoppet fotballfaren inn i bakgrunnen og sa til kameraet:

«Jeg har 52».

Sønnen blir tydelig pinlig berørt av Davids kommentar, og ser oppgitt på faren før han avslutter filmingen.

Reached 1 million followers on my mums birthday. Thank u guys so much #ismydadcoolerthanme

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

LES OGSÅ: Røper bakgrunnen for det uvanlige navnevalget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer