RØRT: Nicole Kidman ble så rørt at hun begynte å gråte da hun så bildet av sitt ufødte barn.
RØRT: Nicole Kidman ble så rørt at hun begynte å gråte da hun så bildet av sitt ufødte barn. Vis mer

Rørt til tårer av babybilde

Nicole Kidman opplevde to spontanaborter. Nå gleder hun seg til å bli mamma!

SEHER.NO: Høygravide Nicole Kidman (40) gråt da hun fikk se ultralydbildet av babyen sin nylig, skriver Us Magazine.

Skuespillerinnen, som venter sitt første barn med musikerektemannen Keith Urban (40), opplevde to tunge spontanaborter mens hun var gift med Tom Cruise, og ble derfor svært lettet da hun så live-bildene av babyen.

- Jeg trodde ikke jeg skulle få oppleve dette. Jeg elsker det uberegnelige med det. Det å føle at noe vokser inne i deg er veldig, veldig spesielt, og jeg kommer til å nyte det til det fulle, sier superstjernen i et intervju med amerikanske Vogue.

Kidman, som fra før av har to adopterte barn, Connor (13) og Isabella (15) fra ekteskapet med Cruise, sier også at hun føler seg svært lykkelig om dagen.

- Søsteren min har fire barn, og hun sier at når man er gravid så trekker man lykkelige folk til seg. Hun har rett. Det er en ting menneskeheten har felles som er universalt og vakkert, sier hun.

Og selv om ektemannens kamp mot rusproblemene har vært tung å takle under graviditeten, sier superstjernen at hun støtter han fullt ut i sin kamp.

- Jeg er så forpliktet når det gjelder dette forholdet, og det er han og. Jeg har ikke avhengighetsproblemer, men kjærligheten er en svært sterk kraft i mitt liv. Det er min svakhet og min styrke, sier Kidman.

Kidman er ventet å føde en gang i juli...

LES OGSÅ: - Disse kjendisene føder i sommer