- Rørt over støtten etter nakenbildene

Charter-Hilde var ikke forberedt på reaksjonene etter sitt vågale nakenstunt. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: «Charterfeber»-veteranen Hilde Skovdahl (43) fikk mange til å sperre opp øynene, da hun i juni kopierte nakenstuntet til modellen Kate Moss.

Hilde Skovdahl sa til Se og Hør, som trykket bildene, at hun sa ja til prosjektet for å slå et slag for jenter som sliter med komplekser og dårlig selvtillit på grunn av kroppen sin.

– Kroppsidealet blant unge jenter i dag er en perfekt trent kropp. Det er et ideal langt unna hvordan de fleste av oss ser ut. Har man slike forbilder, skaper det komplekser, angst, og dårlig selvtillit. Dette må vi kjempe imot, sa Hilde.

Da Seoghør.no møtte Hilde på premierefesten for årets sesong av «Charterfeber» sa hun at hun har fått enormt med støtte etter at nakenbildene kom på trykk.

 Foto: Espen Sollie/Se og Hør
Foto: Espen Sollie/Se og Hør Vis mer


- Det er helt utrolig. Jeg har ikke fått en eneste negativ kommentar!

- Det viser jo at folk har skjønt greia. Jeg gjorde jo ikke dette for å vise meg fram. Men jeg vil det skal være plass for alle. Når du hører at 68 prosent gruer seg til å bade om sommeren, fordi de gruer seg for hva andre synes, så er det på tide vi stopper opp litt.

Hilde har imidlertid ingen planer om å kaste klærne på trykk igjen.
- Aldri mer naken! Det var ikke helt heldig, hehe. Men når jeg får støtte fra så mange menn og damer, og spesielt tenåringer, så blir jeg veldig glad.

LES OGSÅ: Charter-Hilde gjør som Kate Moss


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer