Anne Heche:

Rørende ord:
- Det er vanskelig

Anne Heches eksmann bryter tausheten.

I SORG: Anne Heche døde fredag, etter å ha fått massive skader etter en bilkrasj. Nå uttaler eksmannen seg. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
I SORG: Anne Heche døde fredag, etter å ha fått massive skader etter en bilkrasj. Nå uttaler eksmannen seg. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke kom den tragiske nyheten om at skuespiller Anne Heche ble erklært død, 53 år gammel, etter at hun kolliderte inn i et hus i Los Angeles tidligere denne måneden. På tidspunket var hun påvirket av narkotika, og lå i koma etter krasjen.

I tiden etter har flere tatt til sosiale medier for å dele sine kondolanser, og flere har hyllet skuespilleren - deriblant hennes eldste sønn Homer (20).

Nå bryter også eksmannen tausheten om det tragiske dødsfallet.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Deler rørende hilsen

Heche fikk sønnen Homer med eksmannen Coley Laffoon (48). Hun har også sønnen Atlas (13) fra et tidligere forhold med James Tupper (57).

- Farvel. Takk for alt, Anne. Elsker deg. Takk for alle de gode stundene. Det var så mange.

I videoen, delt på Instagram, forteller han videre at både sønnen og resten av familien er hardt rammet av tragedien.

- I kjølvannet av Annes bortgang ville jeg gjerne si et par ting. For det første: Jeg elsker henne, og jeg savner henne, og det vil jeg alltid gjøre. For det andre: Homer har det greit.

- Hun hadde så mye å si - hun var modig og fryktløs, elsket virkelig intenst og var aldri redd for å fortelle oss hva hun mente, og hva hun trodde på. Jeg vil gjerne tro at hun er fri. Fri for smerte så hun kan oppleve den reisen hun nå har begitt seg ut på.

SKADD: Adrian Sellevoll sklei fra et tak. Reporter: Marte Nyløkken Helseth. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Det er vanskelig

Videre påpeker han at de vil møtes på den andre siden.

- Inntil da tar jeg meg av sønnen vår, og han kommer til å ha det fint. Han sørger selvfølgelig, og det er hardt. Det er virkelig vanskelig, som dere sikkert kan forestille dere.

Avslutningsvis retter han en stor takk til alle som har vist omtanke etter dødsulykken.

Heche var tidligere i et forhold med TV-verten Ellen Degeneres, før hun gikk inn i et forhold med Laffoon. De var et par i åtte år.

LES OGSÅ: Såpestjerne (49) døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer