Lea Michele:

Rørende hyllest til den avdøde kjæresten

Tok tatovering til minne for «Glee»-stjernen.

TRAGISK BORTGANG: Det har snart gått seks år siden sjokkbeskjeden om at Cory Monteith var funnet død. Skuespilleren etterlot venner, nær familie og kjæresten Lea Michele i stor sorg. Nå viser sistnevnte frem en tatovering tatt til ære for den avdøde kjæresten. Foto: NTB Scanpix
TRAGISK BORTGANG: Det har snart gått seks år siden sjokkbeskjeden om at Cory Monteith var funnet død. Skuespilleren etterlot venner, nær familie og kjæresten Lea Michele i stor sorg. Nå viser sistnevnte frem en tatovering tatt til ære for den avdøde kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har snart gått seks år siden sjokkbeskjeden kom om at den populære, kanadiske skuespilleren Cory Monteith (31) var funnet død. På tidspunktet hadde han en av hovedrollene i den suksessrike musikalserien «Glee», som handlet om et kor på en videregående skole i USA.

Livet til 31-åringen sto ikke til å redde da helsepersonell først ankom åstedet, og en dødelig blanding av alkohol og heroin ble funnet i blodet hans under obduksjonen. Dødsfallet etterlot skuespillerens nærmeste familie- og ikke minst kjæresten Lea Michele (32) i stor sorg.

Kjæresten til den avdøde «Glee»-skuespilleren var fra seg etter dødsfallet, sammen med flere av «Glee»-kollegene. Det tok en stund før hun valgte å uttale seg offentlig om tragedien, men under Teen Choice Awards i august samme år tok hun bladet fra munnen om sorgen.

Vis mer

Blir hyllet for tatoveringen

Nå, snart seks år etter dødsfallet er Cory ikke glemt, og det er tydelig at han fortsatt har en stor plass i hjertet til Lea Michele.

32-åringen, som for øvrig giftet seg i all hemmelighet med presidenten av klesfirmaet AYR, Zandy Reich i mars, viser nå stolt frem en tatovering på Instagram.

Tatoveringen som består av navnet «Finn», plassert på den ene rumpeballen, er tatovert som et minne for Cory som spilte karakteren Finn Hudson i musikalserien «Glee».

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Det er uvisst når tatoveringen er tatt, men det er tydelig at skuespillerens tatovering vekker følelser hos «Glee»-fansen. I kommentarfeltet strømmer det inn med kjærlige ord.

- Han er så glad på dine vegne. Han ser ned på deg og smiler, kommenterer en av følgerne.

- Han ville vært så stolt av deg, skriver en annen.

- Herregud, den lille Finn-tatoveringen er det søteste jeg noensinne har sett, skriver en tredje.

Dette er imidlertid ikke den første tatoveringen den 32 år gamle skuespilleren har tatt til minne om Cory. Ifølge People viste hun også frem en tatovering i 2016 med tallet «5», som sto for tallet Cory hadde på fotballdrakten i den velkjente tv-serien.

View this post on Instagram

And one more.. for my Quarterback.. #5 ❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

- Skrek i telefonen

Det er ikke bare Lea Michele som har uttalt seg om tapet av kjæresten. Også moren til den avdøde skuespilleren, Ann McGregor, har fortalt åpenhjertig om hvordan hun mottok dødsbudskapet. Det gjorde hun overfor People, fem år etter den tunge beskjeden.

Den 13. juli 2013 ble hun oppringt av sønnens kjæreste, Lea Michele, som spilte karakteren Rachel Berry i den musikalske ungdomsserien. Kanadieren spilte som tidligere nevnt idrettshelten Finn Hudson, som sakte, men sikkert, skulle bli oppslukt av koret, kjærligheten og sterke vennskapsbånd - godt krydret med store mengder drama.

STJERNELAG: Gjengen fra Glee, her fotografert under People's Choice Awards i 2010. Fra venstre bak ser vi Kevin McHale, Chris Colfer, Cory Monteith, Mark Salling og Amber Riley. Foran sitter Lea Michele, Dianna Agron, og Jenna Ushkowit. Alle tok Monteiths dødsfall svært tungt. Foto: NTB scanpix
STJERNELAG: Gjengen fra Glee, her fotografert under People's Choice Awards i 2010. Fra venstre bak ser vi Kevin McHale, Chris Colfer, Cory Monteith, Mark Salling og Amber Riley. Foran sitter Lea Michele, Dianna Agron, og Jenna Ushkowit. Alle tok Monteiths dødsfall svært tungt. Foto: NTB scanpix Vis mer

At Lea Michele og Cory Monteith uunngåelig skulle bli et par på skjermen ble klart allerede i aller første episode, men det var ikke gitt at det skulle oppstå kjærlighet på ekte.

Det gjorde det derimot, og de var sammen i halvannet år - helt til han døde.

Nummen tilstand

- Lea ringte meg og hun skrek i telefonen. Hun ropte: «Er det sant, er det sant det de sier om Cory?». Da spurte jeg om hva hun mente, fordi jeg ikke hadde hørt noe. Så banket politiet på døra mi, fortalte hun åpent i intervjuet.

Etter å ha fått den endelige beskjeden av politiet, havnet hun i det hun selv beskrev som en «nummen tilstand», helt uten følelser. Dagene gikk, men hun klarte ikke å innse det tragiske dødsfallet - selv om journalister fra hele verden ringte og skrev om saken.

- Jeg visste at det var sant, men jeg kunne lyve til meg selv og si: «Han er i Los Angeles, han ringer meg snart». Jeg er fortsatt helt på kanten. Når du mister noen som har vært en så stor del av deg, mister du hele grunnen til å leve, erkjente hun ærlig.

STOR SORG: Hundrevis av fans møtte opp utenfor hotellet i Vancouver der stjernen døde. Foto: NTB scanpix
STOR SORG: Hundrevis av fans møtte opp utenfor hotellet i Vancouver der stjernen døde. Foto: NTB scanpix Vis mer

Åpen om rusproblemer

Den kanadiske skuespilleren var åpen om sitt problematiske forhold til rus. I 2011 fortalte han i et intervju at han begynte å slite med stoffmisbruk i 13-årsalderen. Allerede som 19-åring oppsøkte han en rehabiliteringsklinikk for første gang.

I slutten av mars 2013 fortalte han via sin talsperson at han hadde lagt seg inn på en avrusningsklinikk for å få bukt med problemene sine.

FORELSKET: Cory Monteith og Lea Michele forelsket seg under innspillingen av den velkjente musikalserien. Her er de avbildet sammen året før Cory ble funnet død. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Cory Monteith og Lea Michele forelsket seg under innspillingen av den velkjente musikalserien. Her er de avbildet sammen året før Cory ble funnet død. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kun få måneder senere var han død.

Den avdøde skuespillerens mor var sikker på at sønnen ønsket å leve videre og fortalte at han hadde store planer for fremtiden.

- Cory ville ha kone og barn. Han hadde blitt en fantastisk pappa. Han klarte så mye i livet sitt. Han var klar for å trekke seg unna Hollywood og starte livet. Han hadde så mye å se frem til, forklarte hun.

LES OGSÅ: Slik er Demis trøblete rusfortid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer