Opplevde marerittet

Rørende hyllest til avdød datter

Ashley Cain tar med seg en helt spesiell ting til minne for datteren som døde tidligere i år.

HYLLEST: Ashley Cain tar med seg et spesielt minne når han nå legger ut på en 1600 kilometer lang sykkeltur. Foto: Ashley Cain/Instagram
HYLLEST: Ashley Cain tar med seg et spesielt minne når han nå legger ut på en 1600 kilometer lang sykkeltur. Foto: Ashley Cain/Instagram Vis mer
Publisert

I april opplevde tidligere Coventry City-spiller Ashley Cain marerittet.

Hans nyfødte datter, Azaylia Diamond Cain, ble diagnostisert med leukemi - en nyhet han først delte med følgerne sine i oktober i fjor.

Den gang beskrev han datterens kreftnyhet som det mest opprørende, skremmende og hjerteskjærende han hadde opplevd.

Rørende

I månedene etter delte han hyppige oppdateringer om datterens helse med følgerne sine, og i april kom den hjerteskjærende nyheten om at hun hadde gått bort - åtte måneder gammel.

«Jeg vil alltid ha deg i mitt hjerte, helt til jeg kan holde deg i himmelen», skrev Cain i et hjerteskjærende innlegg tilbake i april.

I etterkant av tapet av datteren har Cain og hans kjæreste Safiyya Vorajee opprettet «The Azaylia Foundation» som skal samle inn penger øke bevisstheten rundt barn som var blitt rammet av kreft.

GRÅTER: I denne ukens episode av «Helt Harald» er det Solveig Kloppen som er gjest. Og når Solveig forteller om hvor mye hytten betyr for henne begynner hun å gråte. Vis mer

Fysisk minne

Og for å øke bevisstheten rundt kreft blant barn, i tillegg til å skaffe mer penger til en god sak, har Cain nå valgt å hylle sin avdøde datter ved å legge ut på en 1600 kilometer lang sykkeltur sammen med broren sin. Det skriver People, gjengitt av danske BT.

Med seg på turen har Cain tatt med seg et minne av datteren.

«Jeg har tatt med meg Azaylias Simba-kosebamse som hun pleide å klemme og kysse på under sin seks måneder lange kamp mot leukemien. Det er et fysisk minne om mitt fine barn, og en måte å bære henne med meg hver eneste kilometer av reisen», skriver han i et Instagram-innlegg.

I innlegget oppfordrer han også sine følgere om å bidra til en god og viktig sak ved å donere penger til de som trenger det.

«Du reddet livet mitt»

I et innlegg på Instagram skrev den tidligere fotballspilleren- og realityprofilen at sorgen han satt igjen med opplevdes som ubeskrivelig.

«Hjertet mitt er knust. Du ga livet mitt mening, mitt ansikt et smil, fylte hjertet mitt med kjærlighet og sjela mi med stolthet. Jeg kan ikke beskrive tristheten og smerten med ord, det finnes ikke nok ord til å beskrive den», skrev han i innlegget.

«Du reddet livet mitt, det gjorde du virkelig. Med min andre sjanse lover jeg deg at jeg skal få ditt navn til å leve videre i våre hjerter, våre tanker og våre bønner», skrev han videre.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

LES OGSÅ: Snakker ut om datterens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer