Bruce Willis:

Rørende hyllest:
- Elsker deg så mye

Den verdenskjente stjernen pensjonerte seg som skuespiller i mars.

RAMMET: Skuespiller Bruce Willis pensjonerte seg som skuespiller i mars, etter at han fikk diagnosen afasi. Foto: Johns PKI / SplashNews / NTB
RAMMET: Skuespiller Bruce Willis pensjonerte seg som skuespiller i mars, etter at han fikk diagnosen afasi. Foto: Johns PKI / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I mars ble det kjent at skuespiller Bruce Willis (67) gir seg som skuespiller. Nyheten ble delt av Willis' datter, Rumer Willis (33), i et Instagram-innlegg.

Hun avslørte at faren hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

Siden den gang har flere av hans familiemedlemmer hyllet 67-åringen - både som skuespiller og familiefar.

Nå deler både kona, Emma Heming (44), og døtrene Rumer og Tallulah (28) Willis, rørende innlegg i forbindelse med farsdagen.

Jentepappa

Heming og Willis har døtrene Mabel (10) og Evelyn (8) sammen.

«Gratulerer med farsdagen til denne morsomme, kjærlige, sjenerøse, storhjertede jentepappaen. Vi bare digger deg», skriver kona til innlegget.

Skuespilleren har barna Rumer, Scout (30) og Tallulah med sin første kone, skuespiller Demi Moore.

«Pappa. For et privilegium det er å være datteren din hver dag. Jeg elsker deg så mye. Du er den kuleste katta i byen», skriver 33-åringen til et gammelt bilde av far og datter.

På Instagrams historiefunksjon delte hun også ytterligere bilder av faren, blant annet et hvor hun hyller hans gjenkjennbare smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer