Bruce Willis:

Rørende hyllest:
- Elsker deg så mye

Den verdenskjente stjernen pensjonerte seg som skuespiller i mars.

RAMMET: Skuespiller Bruce Willis pensjonerte seg som skuespiller i mars, etter at han fikk diagnosen afasi. Foto: Johns PKI / SplashNews / NTB
RAMMET: Skuespiller Bruce Willis pensjonerte seg som skuespiller i mars, etter at han fikk diagnosen afasi. Foto: Johns PKI / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I mars ble det kjent at skuespiller Bruce Willis (67) gir seg som skuespiller. Nyheten ble delt av Willis' datter, Rumer Willis (33), i et Instagram-innlegg.

Hun avslørte at faren hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

BODY BIZARRE: I serien «Body Bizarre» møter vi mennesker med helt spesielle og mystiske sykdommer. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Siden den gang har flere av hans familiemedlemmer hyllet 67-åringen - både som skuespiller og familiefar.

Nå deler både kona, Emma Heming (44), og døtrene Rumer og Tallulah (28) Willis, rørende innlegg i forbindelse med farsdagen.

Jentepappa

Heming og Willis har døtrene Mabel (10) og Evelyn (8) sammen.

«Gratulerer med farsdagen til denne morsomme, kjærlige, sjenerøse, storhjertede jentepappaen. Vi bare digger deg», skriver kona til innlegget.

Skuespilleren har barna Rumer, Scout (30) og Tallulah med sin første kone, skuespiller Demi Moore.

«Pappa. For et privilegium det er å være datteren din hver dag. Jeg elsker deg så mye. Du er den kuleste katta i byen», skriver 33-åringen til et gammelt bilde av far og datter.

På Instagrams historiefunksjon delte hun også ytterligere bilder av faren, blant annet et hvor hun hyller hans gjenkjennbare smil.

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kom frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Vis mer

«Den kuleste vennen min»

Også dattera Tallulah Willis har tatt til sosiale medier for å hylle stjernen.

«Du er den desidert kuleste vennen min», skriver hun, og fortsetter:

«Du viste meg hvordan å elske noen med et smil, at styrken ligger i å være en selvbesatt tøysekopp, lærte meg denne fine måten å få armene dine til å vokse og strekke seg og holde så mange mennesker som mulig, tett og koselig».

LES OGSÅ: Mottok verstingpris før sykdomsavsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer