«Skal vi danse»:

Rørende besøk fra svigers

- Helt fantastisk.

FIN GJENG: Mormoren til Tore Pettersons kjæreste hadde reist fra Stavanger for å se showet. Foto: Ruben Pedersen
FIN GJENG: Mormoren til Tore Pettersons kjæreste hadde reist fra Stavanger for å se showet. Foto: Ruben Pedersen Vis mer
Publisert

Eventyr var temaet i kveldens episode av «Skal vi danse», og deltakerne hadde kledd seg ut som karakterer fra sine favorittfilmer og -eventyr. Med det som bakteppe for sendingen, var det duket for en magisk aften i Nydalen.

Det er vanlig at deltakere har venner og familie i salen, som kan heie på fra sidelinjen og motivere dem i pausene. Det hender imidlertid også at dommerne har bekjentskaper i studio, som for Tore Pettersons (40) del var tilfellet lørdag kveld.

Nylig kunne dommeren avsløre at han hadde funnet kjærligheten med Joakim Tjøstheim (26). Siden avsløringen har duoen så å si vært umulig å gå glipp av, med opptredener på blant annet «God Morgen Norge». I tillegg har Petterson nærmest tapetsert sin Instagram-kontoen med kjæresten.

Inn i varmen

Derfor var det stor stas at svigers hadde tatt turen til studioet i Nydalen, for å se Petterson bedømme dansedeltakerne.

- Det er helt fantastisk, sier Anne Tjøstheim Molaug til Se og Hør.

Hun er mormoren til Joakim, og hadde tatt turen fra Stavanger for å se Tore i dommerpanelet lørdag kveld. Det var stor stas.

- Jeg har gledet meg veldig lenge. Både Joakim og Tore betyr veldig mye for meg. Det er en gave for meg å få ham inn i familien, og han er ekstremt flink som dommer, forteller hun, åpenbart rørt over å ha fått Petterson inn i familien.

Dommeren, som altså bruker hver lørdag bak panelet i studioet i Nydalen, synes også det er stas å få besøk langveisfra.

- Det er veldig fint, for hele familien har tatt meg inn. Spesielt mormor, og det er rørende. Hun er en flott dame, forklarer han.

FORELSKET: Tore Petterson har nettopp fått seg kjæreste, og «Skal vi danse»-dommeren er fylt av beundring over sin nye flamme. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Reporter: Marcus Brenden Vis mer

Heier fra sidelinjen

Den hektiske høsten har gjort det vanskelig for Petterson å reise for å besøke svigerfamilien, som altså bor i Stavanger. Når «Skal vi danse» blir ferdig senere i høst, har han alle ambisjoner om å reise ned for å besøke dem.

Han har også planer om at lørdager skal bli til date-kvelder, i stedet for at Joakim må oppsøke ham på jobb hver lørdag. Sistnevnte virker imidlertid ikke å ha noe problemer med ordningen slik den er nå.

- Det er like fantastisk hver eneste lørdag, måtte dette vare og vare og vare. Jeg synes det er imponerende hvor flink han er. Jeg er her hver lørdag og koser vettet av meg, flirer Joakim.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer