TV-KLARE: Lørdag får publikum et innblikk i Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqwas hverdag i TV-serien «Madcons gale verden».  Foto: Sølve Hindhamar
TV-KLARE: Lørdag får publikum et innblikk i Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqwas hverdag i TV-serien «Madcons gale verden». Foto: Sølve HindhamarVis mer

- Rørende å se ham med familien

Tshawe Baqwa synes Yosef Wolde-Mariam har begynt på et nytt kapittel i livet.

SEOGHØR.NO: De to Madcon-gutta Tshawe Baqwa (33) og Yosef Wolde-Mariam (34) har gitt TV2s kameraer full tilgang i et halvt år, og resultatet er «Madcons gale verden», der vi får innblikk i deres utrolige og kontrastfylte hverdag. 

TV-seerne får blant annet være med når duoen drar til USA og deltar på billøpet «Gumball 3000» og på turné i Tyskland og i Norge. Yosef har også tatt med seg kameraene hjem til kjæresten Amina og sønnen Noah (3). Tshawe tror dette vil vise kameraten fra en ny side. 

- Jeg tror de vil se hvor mye han elsker familien sin og hvor takknemlig han er for dem. Det rører meg å se hvor mye han tenker på dem. Det er et aspekt jeg ikke kan relatere meg til, men det er fint å se. Et nytt kapittel har åpnet seg, forteller Baqwa.  
 
Tilværelsen som hip hop-stjerne er milevis unna livet som småbarnspappa, og Yosef mener familien sørger for at han har bena godt plantet på jorden.

- Jeg synes det var vanskeligere til å begynne med. Nå er jeg en av verdens mest priviligerte mennesker. Jeg får leve ut min barndomsdrøm og komme hjem til min vakre familie som jeg lever for og med. For meg er det perfekt, sier Yosef, som fredag fortalte på «Senkveld» at han snart skal bli pappa igjen.   

Tshawe er fortsatt singel, men forteller at han beholder bakkekontakten ved hjelp av menneskene rundt seg.

- Det sørger de vakre menneskene rundt meg for. Våre mødre. På mange måter har jeg to mødre, både min mor og Yosefs mor. Hjemme skal man ikke tro at man er noe og der gjør vi helt dagligdagse og vanlige ting.

Lørdag kveld har programmet premiere, og Yosef er ikke helt komfortabel med å se seg selv på skjermen. 

- Jeg er ikke så glad i å se meg selv på TV. Jeg blir flau av meg selv. Men det blir morsomt å få et tilbakeblikk og gi folk et innblikk i vår hverdag.

Se «Madcons gale verden» på TV2 lørdager kl. 22.50. LES OGSÅ: - Jeg måtte ta meg av mamma