«Sommerhytta»:«»

Røpet vinneren til «halve» bygda

- Ryktene går i mange retninger.

SPEKULASJONER: Ryktene har allerede spredd seg om hvem som vinner. TV 2 er imidlertid ikke alt for bekymret. Foto: Espen Solli / TV 2
SPEKULASJONER: Ryktene har allerede spredd seg om hvem som vinner. TV 2 er imidlertid ikke alt for bekymret. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg finale av hyttebyggekonkurransen «Sommerhytta», og deltakerne har nå rukket å svinge seg med hammer og spikerpistol i åtte uker.

Tradisjonen tro er det heftige spekulasjoner rundt hvem av parene som vinner en egenbygget hytte, og flere hevder nå at de vet svaret.

De siste ukene har det nemlig sirkluert en rekke rykter om hvem som stikker av med den gjeve seieren, og en hytte til den nette sum av tre millioner kroner, i årets sesong.

Nettopp dét er kanskje ikke så rart, ettersom flere tilfeldige tilskuere fikk se finalen. «Heldige», tenker kanskje noen, men det fører også til at ryktene når ivrige TV-seere.

  • Ps. Denne saken inneholder null spoilere.
SKADET: Det er ikke alt som blir filmet på «Sommerhytta», for eksempel da Lise skadet seg. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Tilskuerne strømmet til

Da finalen ble spilt inn på Nes Strandhager i fjor sommer, var det flere fra bygda som hadde tatt turen for å overvære innspillingen.

«Spilt inn i Nes: Folk strømmet til for å se finalen i TV 2s Sommerhytta», lød overskriften hos lokalavisen Raumnes.

De skrev blant annet at et dusin båter hadde funnet veien til innspillingsstedet, og at også flere etter hvert ankom til fots. Det betyr at folk utenfor produksjonen har fått med seg hvem som vinner.

HVEM VINNER?: Det står mellom Eldan og Lina, Daria og Marius, Lise og Lard og Sara og Ibrahim i årets sesong. Foto: Espen Solli / TV 2
HVEM VINNER?: Det står mellom Eldan og Lina, Daria og Marius, Lise og Lard og Sara og Ibrahim i årets sesong. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Dette har nå tilsynelatene nådd anonyme forum og kommentarfelt, uten at det er sikkert at det er hold i disse ryktene.

Se og Hør ønsker, i likhet med både seere og TV 2, å holde på spenningen i årets sesong, og velger derfor å ikke gjengi hvilke av parene det sirkulerer mest rykter om.

SJUKT: Av og til skjer det uforutsette ting, det skjedde med Sara og Ibrahim på «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

- Vanlig at det går rykter

Se og Hør har vært i kontakt med TV 2, som bekrefter at finaleinnspillingen skjer blant folk og fe, men håper hemmeligheten blir godt bevart frem til finalen sendes på TV.

- Innspillingen av «Sommerhytta» skjer åpent, ute blant folk. Vi oppfordrer til at de som har tatt del i produksjonen av serien, enten som familie, venner, bekjente eller hyttenaboer av deltakerne, ikke røper noe om innholdet eller resultater, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

På spørsmål om hvordan de sikrer at vinneren ikke deles videre - enten det gjelder familie, vennegjenger eller tilfeldige seere - forteller Dahl at det beste for alle er om spenningen beholdes.

- Vi kan ikke gjøre annet enn å henstille om at de som sitter på slik kunnskap ikke deler dette, slik at spenningen beholdes inntil det publiseres på TV 2 sine plattformer. Til det beste for alle seerne.

KRANGLER: Det er ikke en hemmelighet at Lina og Eldan jobber i litt ulikt tempo på «Sommerhytta», og det har ført til uenigheter undervis. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- Det er vanlig at det går rykter om hvem som vinner ulike programmer. Ofte går disse ryktene i mange retninger, og ofte har de ikke rot i virkeligheten. Vi er glade for at engasjementet rundt «Sommerhytta» er stort, for det viser jo at dette er et progam mange bryr seg om, avslutter han.

LES OGSÅ: Siste «Sommerhytta»-hytte endelig solgt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer