«Sommerhytta»:

Røpet vinneren på forhånd

Mjøsli Hytter og Naturpark med kjempetabbe.

FINALE: Torsdag kveld ble vinneren i årets «Sommerhytta» kåret. Men Mjøsli Hytter og Naturpark røpet vinneren på Finn.no flere timer i forveien. Foto: Espen Solli / TV 2
FINALE: Torsdag kveld ble vinneren i årets «Sommerhytta» kåret. Men Mjøsli Hytter og Naturpark røpet vinneren på Finn.no flere timer i forveien. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før klokka 21.00 torsdag ble det klart at Veronica Johansen Rasmussen (26) og Kurt Rasmusen (48) gikk helt til topps i årets sesong av «Sommerhytta» på TV 2. Dermed får de beholde sin egenbygde hytte på Mjøsli.

Men allerede i 18-tida torsdag gratulerte Mjøsli Hytte- og naturpark vinnerne i en annonse på Finn.no.

Det skriver VG.

«Vinneren av Sommerhytta 2021 er nå kåret. Vi gratulerer (navnet på vinnerparet) for flott innsats, og ønsker dem velkomne som hytteeiere i Mjøsli Hytte- og naturpark», sto det i den aktuelle annonsen, ifølge avisa.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer

Navnet på vinnerne ble altså lagt ut på nett i flere timer før finalen ble vist på tv. Ifølge VG ble annonsen raskt fjernet når Mjøsli ble gjort oppmerksom på kjempetabben.

TV 2 kommenterer blemma slik:

- Det er selvsagt uheldig at denne annonsen ble publisert på Finn.no før vinneren var kåret. Så får vi bare håpe at det var få eller ingen seere som fikk dette med seg før Veronica og Knut ble utropt til vinnere på TV 2 i kveld, sier pressesjef Jan-Petter Dahl til VG.

LES OGSÅ: Brudd etter seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer