«Farmen kjendis»:

Røpet seg i sosiale medier

En av årets «Farmen kjendis»-deltakere avslørte at gårdsoppholdet var over - kort tid etter at innspillingen startet.

«FARMEN»-KJENDISENE: Én av disse røpet i sosiale medier at gårdsoppholdet var over. Foto: Espen Solli/ TV 2
«FARMEN»-KJENDISENE: Én av disse røpet i sosiale medier at gårdsoppholdet var over. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert

For to uker siden ankom de tolv «Farmen»-kjendisene gården hvor de skal kjempe for tilværelsen. Innspillingen varer i seks uker, og den femte sesongen av serien får da sin vinner.

Hver uke sendes én deltaker hjem. For at ikke seerne på forhånd skal vite hvem som ryker, får deltakerne streng beskjed av TV 2 om å holde seg unna sosiale medier. Serien sendes ikke på tv før neste vår.

Mandag dukket imidlertid én av deltakerne opp på et sosialt medie, og med det var illusjonen om at vedkommende befant seg i 1920 brutt.

Personen skrev selv et kort innlegg, i tillegg til at et helt ferskt bilde av vedkommende ble lagt ut av en venn.

Deltakerne får nemlig ikke tilgang på verken telefon eller internett, med noen unntak i kjendisversjonen. Influensere får legge ut forhåndsproduserte innlegg på sosiale medier, og selvstendig næringsdrivende får følge opp jobb på telefon én gang i uken.

Det dreier seg imidlertid ikke om noen av delene, så det virker tilsynelatende å være en glipp.

Legger seg flat

Pressekontakt for «Farmen kjendis», Alex Iversen, bekrefter til Se og Hør at alle profilene får beskjed om å holde lav profil i sosiale medier mens innspillingen pågår.

- Vi må bare stole på at våre deltakere forholder seg til de oppfordringene de får av oss. Men sosiale medier er blitt så allestedsnærværende i folk sliv, at det ikke er mulig å gardere seg mot at folk gjør feil, sier han, og legger til:

- Når noen tråkker feil er det sjelden med overlegg.

Se og Hør har vært i kontakt med den aktuelle deltakeren, som innrømmer glippen.

- Her er det bare å legge seg flat. Selv om jeg ikke visste at bildet ble tatt, burde jeg har sagt til alle venner og kjente at ingen bilder skal deles. Dette skulle ikke ha skjedd. Håper jeg blir klok av skade, sier vedkommende.

FARMEN: Her er deltakerne for årets "Farmen kjendis". Reporter: Celina Morken. Foto: TV2 Vis mer

Flere reality-glipp

Det er imidlertid ikke første gang en reality-deltaker røper seg i sosiale medier. Også i 2017 postet en «Farmen»-deltaker på et offentlig medie, noe som gjøre at vedkommende avslørte at gårdsoppholdet var over - før innspillingsslutt.

Også under den første sesongen av «Farmen kjendis» røpet flere av deltakerne at gårdseventyret ikke rakk til finaleuken.

Til tross for at innspillingen så vidt er i gang, har ikke alt gått som smurt under sesongen. Flere av deltakerne hadde også brutt karantenen TV 2 hadde innført som et smitteverntiltak i forbindelse med coronapandemien.

FØRSTE UT: Det blir et tårevått farvel når første deltager i «Farmen Kjendis» må forlate gården. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Avtalen om hjemmekarantene er en tillitsavtale mellom oss og deltakerne. Vi har fulgt opp deltakerne underveis, og har ikke grunn til å tro at noen av dem har utsatt seg for stor smittefare, eller har hatt med seg smitte inn i produksjonen, svarte TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl til Se og Hør.

LES OGSÅ: Dette krevde «Farmen»-kjendisene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer