Sophie Elise Isachsen:

Røpet seg fra scenen

- Det får jeg jo ikke lov til å si, sier Isachsen.

JOBBER FOR NRK: Sophie Elise Isachsen er aktuell med podkast hos NRK. Nå skal det angivelig komme mer. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
JOBBER FOR NRK: Sophie Elise Isachsen er aktuell med podkast hos NRK. Nå skal det angivelig komme mer. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har det stormet rundt influenser Sophie Elise Isachsen (27). Etter flere uker borte fra sosiale medier kom hun tilbake og fortalte følgerne sine at hun hadde vært på rehabilitering.

Hun meddelte at hun hadde et problem med piller, og at hun etter hvert hadde innsett at hun trengte hjelp for å få bukt med problemene. Hun var borte i fem uker.

Det var i første episoden av podkasten «Sophie & Fetisha», som hun har med venninna Fetisha Williams (28) på NRK, at hun fortalte om problemene med pillemisbruk.

- Skal lage TV-serie

Med årene har Isachsen brukt mye tid på å utvikle egne produkter. Hun har blant annet et solbrillemerke og selger selvbruning. Hun omtaler seg selv som en forretningskvinne, og avslører under Næringskonferansen i Namdal at hun har flere jern i ilden.

Ifølge Namdalsavisa forteller Isachsen at hun i månedsskifte mars/april skal komme med et nytt merke. Det skal lanseres i dagligvarebutikker, noe hun selv er fornøyd med.

- Det er jeg stolt av, for der er det sinnssykt vanskelig å få innpass, sier hun.

Hun røper også at hun har planer hos statskanalen framover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.