Sophie Elise Isachsen:

Røpet seg fra scenen

- Det får jeg jo ikke lov til å si, sier Isachsen.

JOBBER FOR NRK: Sophie Elise Isachsen er aktuell med podkast hos NRK. Nå skal det angivelig komme mer. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
JOBBER FOR NRK: Sophie Elise Isachsen er aktuell med podkast hos NRK. Nå skal det angivelig komme mer. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har det stormet rundt influenser Sophie Elise Isachsen (27). Etter flere uker borte fra sosiale medier kom hun tilbake og fortalte følgerne sine at hun hadde vært på rehabilitering.

Hun meddelte at hun hadde et problem med piller, og at hun etter hvert hadde innsett at hun trengte hjelp for å få bukt med problemene. Hun var borte i fem uker.

Det var i første episoden av podkasten «Sophie & Fetisha», som hun har med venninna Fetisha Williams (28) på NRK, at hun fortalte om problemene med pillemisbruk.

DELER: Vi tok en prat med influenser Sophie Elise under feiringen av Petter Stordalen sitt nyåpnede hotell Sommerro. Vis mer

- Skal lage TV-serie

Med årene har Isachsen brukt mye tid på å utvikle egne produkter. Hun har blant annet et solbrillemerke og selger selvbruning. Hun omtaler seg selv som en forretningskvinne, og avslører under Næringskonferansen i Namdal at hun har flere jern i ilden.

Ifølge Namdalsavisa forteller Isachsen at hun i månedsskifte mars/april skal komme med et nytt merke. Det skal lanseres i dagligvarebutikker, noe hun selv er fornøyd med.

- Det er jeg stolt av, for der er det sinnssykt vanskelig å få innpass, sier hun.

Hun røper også at hun har planer hos statskanalen framover.

- Og så jobber jeg med manus til en TV-serie om mitt liv for NRK. Men det får jeg ikke lov til å si, sier Isachsen lattermildt fra scenen under konferansen.

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Fredag gjester hun Lindmo for å snakke om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Se og Hør tok kontakt med NRK, som verken kunne avkrefte eller bekrefte det Isachsen hevder.

- NRK har til enhver tid et stort antall prosjekter til vurdering fra produksjonsselskaper over hele landet. Vi kan ikke kommentere programforslag og prosessen rundt disse før vi eventuelt inngår avtale, sier Petter Wallace, programredaktør for eksterninnhold i NRK.

Kritikken haglet

Da NRK slapp podkasten «Sophie & Fetisha» ble ikke det bare godt mottatt. Allerede etter første episoden kom ut haglet kritikken mot statskanalen.

Flere mente NRK hadde gitt podkasten for mye plass på nettsidene sine, og at den plassen var gitt over for lang tid. Det tok ikke lang tid før det ble kjent at Kringkastingsrådet hadde fått inn flere klager.

- Det er ikke uvanlig at det kommer et titall klager på et program. Det skjer en god del ganger hvert år. Med tanke på at dette er innhold som er kommentert i både nyhetsmedier og sosiale medier er dette omtrent som forventet, uttalte spesialrådgiver for Kringkastingsrådet, Erik Skarrud, til Medier24 den gang.

LES OGSÅ: Slaktes: - Ikke etisk forsvarlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer