Demi Lovato og Max Ehrich

Røpet ny flamme med Instagram-blemme

Max Ehrichs følgere fikk seg nok en god latter da sangeren dukket opp under livesendingen.

TABBE?: De siste ukene har det florert romanserykter om Demi Lovato og skuespiller Max Ehrich. Etter sistnevntes livesending på Instagram i helgen ser det ut til at ryktene har noe sant i seg. Foto: NTB Scanpix
TABBE?: De siste ukene har det florert romanserykter om Demi Lovato og skuespiller Max Ehrich. Etter sistnevntes livesending på Instagram i helgen ser det ut til at ryktene har noe sant i seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det florert rykter om at Disney-stjernen og sangeren Demi Lovato (27) har funnet kjærligheten på ny med den 28 år gamle skuespilleren Max Ehrich. 28-åringen er best kjent fra den amerikanske såpeoperaen «Young and the Restless».

Ryktene om en romanse mellom dem fikk fart på seg etter at de la igjen flørtende kommentarer under bildene til hverandre på Instagram, ifølge E! News.

- Demi og Max har datet i noen uker nå. De har vært i karatene sammen i Demis hus og det går veldig bra, fortalte en kilde til kjendisnettstedet forrige uke.

NY FLAMME: Det er skuespiller Max Ehrich som skal ha kapret hjertet til Demi Lovato. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Det er skuespiller Max Ehrich som skal ha kapret hjertet til Demi Lovato. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dukket plutselig opp

Hittil har ingen av partene kommentert romanseryktene, men lørdag fikk derimot Max' fans seg en stor overraskelse under livesendingen hans på Instagram. Der dukket plutselig Demi opp i videoen.

28-åringen hadde tenkt å spille litt piano for fansen sin under livesendingen, da Demi plutselig ble synlig på skjermen. Hun ville nemlig pakke Max inn i et teppe - uten at hun var klar over at han var i full sving med livesendingen sin.

- Jeg er live! Jeg er live!, hvisker Max til Disney-stjernen i et tydelig forsøk på å stoppe henne.

Da 27-åringen oppdager at hun blir med i livesendingen begynner hun først å le, før hun gjemmer seg bak teppet - og skynder seg bort fra kameraet.

En bruker med navn Pop Crave har delt det hysteriske klippet fra skuespillerens livesending på Twitter, og det er tydelig at flere av fansen tolker videoen som en bekreftelse på at duoen er blitt et par.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- God innflytelse på Demi

Ifølge en kilde til E! News er de to turtelduene imidlertid ikke kjærester riktig ennå.

- Det er veldig nytt, men de henger definitivt sammen og de vil se hva det fører til. De har brukt mye tid sammen, men jeg vil ikke si at det er et eksklusivt forhold enda, sa kilden i helgen.

Videre kan kilden fortelle at Max er veldig opptatt av musikk og helse, og at han ikke er noen fan av å feste.

- Han har god innflytelse på Demi og de har mye til felles. De har noen få felles venner, men Demi har introdusert Max for sine nærmeste venner via FaceTime siden hun ble satt i karantene, kan kilden tilføye.

RØDMER: «Skam»-stjernen Thomas Hayes deler en oppdatering på kjærlighetslivet sitt. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Overraskende brudd

Før Demi fant tonen med Max var hun i et forhold med modellen Austin Wilson (28). Forholdet til Austin bekreftet 27-åringen i november i fjor hvor hun delte et bilde der hun kysset ham. Lykken skulle derimot ikke vare.

I slutten av desember i fjor bekreftet skuespilleren overfor en fan at forholdet hadde tatt slutt. I en meldingsutveksling delt av Daily Mail, skrev sangeren dette:

- Vær så snill, ikke gå etter ham. Han er en bra fyr. Mye bedre enn det folk ser fra utsiden - bare fordi han har mange tatoveringer. Brudd er vanskelige for begge partene.

Hva som var årsaken til at de gikk hver til sitt er fortsatt ikke kjent.

AVSLØRER: Amalie Olsen og Sander Dale (Randulle) deltar denne våren på «Camp 71». Tidligere har det vært mye rykter om de har hatt en romanse eller ikke, og nå svarer de. Vis mer

Kan date begge kjønn

At Demi Lovatos kjærlighetsliv har fått mye spalteplass i sladrepressen opp gjennom årene kan nok de fleste si seg enige i. Til magasinet InStyle i 2018 innrømmet stjernen at hun gjerne kan date både kvinner og menn.

- Jeg er veldig flytende og mener kjærlighet er kjærlighet. Man kan finne kjærlighet i hvilket som helst kjønn. Jeg liker friheten i å kunne flørte med hvem jeg vil, fortalte Demi åpenhjertig til magasinet, ifølge Contactmusic.com.

Og «Tell Me You Love Me»-sangeren er heller ikke redd for å ta kontakt med dem hun liker.

- Det er vanligvis jeg som tar første skritt. Det er alltid jeg som sier: «La meg få nummeret ditt» eller sender en privat melding til dem på Instagram, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Tok til tårene under comeback etter overdosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer