TREBARNSFORELDRE: Katrine Moholt og ektemannen Snorre Harstad blir foreldre for tredje gang i august.  Foto: Stella Pictures
TREBARNSFORELDRE: Katrine Moholt og ektemannen Snorre Harstad blir foreldre for tredje gang i august. Foto: Stella PicturesVis mer

Røpet kjønnet på babyen

Den populære programlederen Katrine Moholt blir mamma i august.

SEOGHØR.NO: Den flotte TV-personligheten Katrine Moholt (39) avslørte i mars at hun og ektemannen Snorre Harstad (41) skal bli foreldre igjen.

Tidligere i uken var hun gjest hos Thomas Numme og Harald Rønneberg i «Senkveld» på TV 2, sammen med datteren Evelina (13), og viste stolt frem sin voksende babymage til seerne.

Under innspillingen røpet også 39-åringen at parets tredje barn blir en liten jente.

- Det blir ei lita jente og det blir veldig koselig!, fortalte hun til stormende jubel fra publikum.

Hun avslørte også at hun lider av samme diagnose som gravide hertuginne Kate (30), som tidlig i svangerskapet fikk påvist hyperemesis gravidarum, en kraftig versjon av morgenkvalme.

- Alt er bra, men jeg har vært mye kvalm. Kasta opp mye. Jeg har samme diagnose som Kate Middleton. Men det er egentlig ikke noe å spøke med. Det er forferdelig, og man kaster opp hele døgnet og får ikke i seg mat. Og det er tøft altså, fortalte Moholt videre.

Ekteparet har også sønnen Markus (17) sammen.

LES OGSÅ: Slik bevarer de kjærligheten