<strong>VOPS:</strong> Venninnen Kelly Rowland forsnakket seg, og bekrefter at Beyoncé og Jay-Z venter en datter. Foto: All Over Press
VOPS: Venninnen Kelly Rowland forsnakket seg, og bekrefter at Beyoncé og Jay-Z venter en datter. Foto: All Over Press Vis mer

Røpet hemmeligheten hun ikke ville at noen skulle vite

«Destiny's Child»-venninne Kelly Rowland forsnakket seg på rød løper.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uken gjestet sangerinne og «X-factor»-dommer Kelly Rowland (30) «Cosmopolitan Awards» i London. Men den søte damen forsnakket seg da hun på rød løper skulle kommentere hva hun skulle gi «Destiny's Child»-venninne Beyoncé Knowles (29) i «babyshower»-gave.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal gi enda. Jeg er sikker på at hennes far kommer til å gi henne alt av materielle ting uansett, så alt jeg kan gi henne er kjærlighet, sa hun til Us Magazine og avslørte dermed at det blir en jente paret for på nyåret. 

Det har lenge blitt spekulert i om det nettopp er en jente Beyoncé bærer på, men paret har hittil ikke ønsket å avsløre kjønnet.

- Beyonce er overlykkelig over at hun får en datter. Hun er utrolig nær sin egen mor, og ønsker å ha det på samme måte med sitt eget barn, har en nær venn av paret tidligere uttalt til nettstedet InTouch.

Beyoncé har termin i februar, og i desember arrangerer venninnene hennes «babyshower» for den ufødte babyen. Mon tro om alle gavene blir rosa...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg føler meg ikke som noe offer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer