RØPET HAN SEG? Edward Schultheiss avslørte på P4 at han skulle være med i sesong tre av "Himmelblå", men NRK mener han ikke kunne svart annerledes.  Foto: Seher.no/Per Ervland
RØPET HAN SEG? Edward Schultheiss avslørte på P4 at han skulle være med i sesong tre av "Himmelblå", men NRK mener han ikke kunne svart annerledes. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

Røpet han seg på direkten?

- Han kunne gjort en mye større tabbe ved å si nei, sier produsenten...

SEHER.NO: Hva skjer med Kim i "Himmelblå" er det store spørsmålet 1,3 millioner nordmenn undrer seg etter den dramatiske avslutningen på dramasuksessen. Men hovedpersonen selv kan ha røpet seg allerede for over en måned siden.

I Michael Direkte på P4 19.februar avslørte Edward Schultheiss, som spiller Kim, at han skal på innspillingen av den tredje sesongen.

I intervjuet er følgende ordveksling mellom Michael og Edward.

M: - Det blir en ny sesong med Himmelblå?

E: - Det gjør det.

M: Det er ikke så lenge til du skal reise oppover til Ylvingen?

E: - Stemmer

M: - Og spille inn en ny sesong?

E: - Jepp.

Hør klippet på P4 her

Dermed kan Kim har røpet resultatet av det alle går og venter på. Nei, han var bare med på spillet hevder produsent for "Himmelblå" Vegard Stenberg Eriksen.

- Edward Schultheiss sa det eneste han kunne si han. Hemmeligheten var jo egentlig ikke om Kim skal være med videre eller ikke, men at han skulle forsvinne. Edward var nødt til å svare det eneste han kunne svare han, sier Eriksen til Seher.no.

- På den tiden visste jo ikke Edward hva som skulle skje. Han visste ikke hvor han kom til å være. Så jeg synes han har vært kjempeflink jeg. Han kunne gjort en mye større tabbe ved å si nei, sier han.
Hovedpersonen selv er langt mindre snakkesalig om den tredje sesongen nå enn for en måned siden.

- Jeg har fått så mange telefoner, alle spør om det samme og jeg kan ikke si noe annet enn ingen kommentar. Nå begynner jeg å bli dritt lei, sier Edward Schultheiss til VG tirsdag om hva som skjer med rollefiguren.

20. april går NRK-teamet i gang med innspillingen av sesong tre og 20. september skal alt være ferdig. Først vinteren 2010 får man se fortsettelsen på TV.

Ifølge NRKs dramasjef Hans Rossiné er det bare til sammen 10-20 personer som vet hvordan det virkelig går med Kim i "Himmelblå".

- Det er selvfølgelig de som skriver manus og noen i NRK-drama, sier Rossiné til Dagbladet, og legger til at han seinest i går ble forsøkt bestukket av sine egne barn for å få sannheten.

Og selv om det bare er tre uker til innspillingen av ny sesong begynner, har ikke skuespillerne fått utlevert det nye manuskriptet ennå, ifølge VG.

Men hos Seher.no-leserne går spekulasjonene for fullt om hva som vil skje med Kim.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kim er på en øde øy