Suzann Pettersen:

Røpet gravidnyhet på direktesendt tv

Golfspilleren avslørte den kommende familieforøkelsen på Idrettsgallaen.

GRAVIDNYHET: Suzann Pettersen før Idrettsgallaen 2021 i Oslo. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
GRAVIDNYHET: Suzann Pettersen før Idrettsgallaen 2021 i Oslo. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En nedskalert Idrettsgalla var ikke uten overraskelser. Golfspiller Suzann «Tutta» Pettersen (39) var blant dem som skulle dele ut pris.

Sammen med friidrettsutøver Amalie Iuel (26) delte hun ut prisen for årets mannlige sportsprestasjon. Den gikk passende nok til golfesset Viktor Hovland.

Programleder Johan Golden lurte på om han gikk på «en smell» dersom han spurte om han kunne gratulere Pettersen. Det kunne hun avkrefte.

«Coronabarn»

Med det bekreftet altså golfspilleren at hun var gravid og blir mamma for andre gang.

- Coronabarn? Det blir i alle fall et vårbarn, så får vi se akkurat når det blir, sier 39-åringen under direktesendingen.

Det blir golfspilleren og ektemannen, tidligere alpinist, Christian Fredrik Ringvold sitt andre barn sammen. De fikk i august 2018 sønnen Herman (2).

VENNER: Suzann Pettersen har i flere år hatt et nært vennskap til Donald Trump. Dette snakket hun om da hun gjestet Lindmo på NRK. Video: Lindmo, NRK Vis mer

Nå kan altså den lille gutten glede seg til å bli storebror, men hvorvidt det er ei lita jente eller en liten gutt som ventes, ble ikke avslørt under Idrettsgallaen.

Mangeårige venner

«Tutta» og Ringvold offentliggjorde forholdet sitt under en pressekonferanse i 2014. Da hadde de vært venner i flere år.

BLIR FORELDRE IGJEN: Suzann Pettersen og ektemannen Christian Ringvold venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BLIR FORELDRE IGJEN: Suzann Pettersen og ektemannen Christian Ringvold venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Han vet heldigvis godt hva han gikk til, vi kjente hverandre lenge før vi ble kjærester. Christian respekterer det jeg gjør, er utrolig forståelsesfull og behjelpelig i så mange situasjoner. Jeg er ikke akkurat verdens beste kjæreste nå midt i sesongen, sa Pettersen den gangen.

«Tutta» la opp golfkarrieren i 2019, og har siden fått god tid til å fokusere på familielivet.

Pettersen har hatt en lang og innholdsrik karriere. I 2001 ble hun kåret til «Rookie of the year» på europaturen, men det var bare starten. Hun har blant annet 15 LGPA-tour-seire på merittlista. Hun har tidligere vært rangert som verdens nest beste spiller på kvinnesiden.

LES OGSÅ: Kjøpte oppussingsobjekt for 19 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer