Tuva Novotny:

Røpet graviditet på rød løper

Tuva Novotny ankom ELLE-gallen med en gladnyhet.

BABYNYHET: Skuespiller Tuva Novotny hadde en nyhet å dele da hun ankom den røde løperen fredag kveld. Foto: Shutterstock / Mediapunch / REX / NTB
BABYNYHET: Skuespiller Tuva Novotny hadde en nyhet å dele da hun ankom den røde løperen fredag kveld. Foto: Shutterstock / Mediapunch / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske skuespilleren Tuva Novotny (42) venter sitt andre barn. Nyheten avslørte skuespilleren da hun ankom den rød løperen på ELLEs årlige galla i Sverige i en stram sort kjole.

Skuespilleren bekreftet også graviditeten ovenfor ELLE.

Skuespilleren ankom den rød løperen sammen med ingen ringere enn norske Pia Tjelta (44), som både er aktuell med Viaplay-serien «Made in Oslo» og som hovedrollen i den kommende filmen «Diorama» - hvor Novotny er regissør.

Ukjent hvem som er faren

Novotny ønsket imidlertid ikke å gi en ytterligere kommentar til graviditeten, og ville ha fokuset på gallaen.

SPESIELL BOSITUASJON: Pia Tjelta åpnet opp om forholdet til eksen på Skavlan på TV 2. Vis mer

Det har vært flere spekulasjoner om Novotney og den svenske skuespilleren Aleksander Skarsgård (45) er et par. I et intervju med svenske Aftonbladet ville sistnevnte imidlertid ikke bekrefte eller avkrefte forholdsryktene.

Det er foreløpig ukjent hvem som er faren til barnet. Novotny har datteren Ella Bjerrum Lersbryggen (15) fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Tarjei Bø: - Røper babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer